Els Cinc de

Carlos Latre

ELS CINC DE

Compartix

Per la realització d'este reportatge, Carlos Latre i Consum entreguen 500 € a la Fundación Enriqueta Villavecchia de Oncología infantil de Barcelona.

Humorista,actor, presentador i imitador. Des de fa vint anys, Carlos Latre fa riure el públic des de la ràdio i a la televisió. Les seues imitacions i paròdies en el programa “Crónicas marcianas” el van fer saltar a la fama. Ha participat en una infinitat de programes de televisió, presentant i col·laborant en diferents espais de les principals cadenes. També ha treballat com a actor de doblatge


Açí van el seus "cinc de":


AMETLES

És la fruita seca que m’agrada més i que més consumisc. Són nutritives i molt beneficioses per a la salut i m’agraden per a adobar les ensalades o prendre un refrigeri a mitja vesprada. Mai falten al meu carret de la compra.

POLLASTRE ECOLÒGIC

És, probablement, la carn blanca que més apareix enels meus menús. La seua varietat de possibilitats per a cuinar-lo i les seues propietats el convertixen en un indispensable en la meua cuina. M’agrada la seua carn suau, baixa en calories i rica en proteïnes.


FUET

Doncs sí, he de reconéixer que m’agraden els embotits de tant en tant. Sempre hi ha un fuet a ma casa perquè, a part de no contindre gluten ni lactosa, és un aperitiu divertit i deliciós per a les meues trobades amb amics. A més, a la meua filla li agrada molt.

TOMACA

De les ensalades em quede amb la tomaca. Una bona tomaca de l’horta regada amb un excel·lent oli d’oliva i acompanyada d’una bona ventresca de bonítol és l’entrant preferit en els meus menús. M’agrada el seu poder antioxidant i les seues propietats per a la salut cardiovascular. M’agraden totes les varietats: de branca, raf, “cherry”, etc.

VI

Sóc un amant declarat del món del vi. Vaig començar quasi per casualitat fa uns anys i reconec haver-me convertit en un gran consumidor d’este producte. A més, reivindique els vins de supermercat, ja que són la millor manera d’entrar en este món per a gent jove o sense coneixements i suposen una gran varietat i qualitat a l’abast de quasi tot el món.