Finestra oberta

Trucs

Aigua fresca

@Jonatan Gonzalez

Alguna volta has necessitat aigua fresca i havies oblidat ficar-la a la nevera? Si tens poc de temps, introduïx en un bol glaçons, molta sal i la botella d’aigua. Fica-ho tot a la nevera i en menys de 20 minuts tindràs l'aigua congelada. Prova-ho i voràs!

Vore tots els trucs

Receptes

Coca de xocolate

@Raquel Capilla

Ingredients

200 g de sucre
150 g de farina
200 g de cacau en pols
200 ml d’oli d’oliva suau
Un iogurt natural amb sucre
3 ous XL
Un sobre de rent químic
Mantega

Elaboració: Precalfem el forn a 190ºC i, mentrestant, anem preparant la massa. Afegim en un bol els ous i el sucre i ho batem amb la batedora fins que quede una mescla homogènia. Després hi afegim el iogurt i l’oli i ho tornem a batre. Quan tinguem la mescla llesta, afegim la farina (prèviament passada pel colador), el rent i el cacau en pols al bol i ho mesclem. Una volta llesta la mescola, greixem un motle, preferiblement redó i de 22 centímetres de diàmetre, amb mantega i l’empolsem amb una miqueta de farina. Aboquem la mescla en el motle i ho introduïm al forn, on haurà d’estar entre 35 i 40 minuts. Una volta llest, ho deixem refredar a temperatura ambient i... a disfrutar! 

Vore totes les receptes

Trucs

Juntes lluentes

@Pilar Gil

Per a netejar les juntes dels taulellets que s’han ennegrit, introduïx en un recipient polvoritzador lleixiu i aigua, a parts iguals. Aplica-ho a les zones on hi haja brutícia i deixa-ho actuar uns 10 minuts. A continuació renta-ho amb aigua i voràs com la brutícia desapareix com per encantament.

Vore tots els trucs

Vols que publiquem els teus continguts? Entra ací