Tàrtar de fuet
Ingredients per a 4 persones:
• 2 fuets amples
• 4 ous
• 6 cogombrets agredolços
• 2 tomaques fresques mitjanes
• 1/2 ceba tendra
• 1 cullerada de mostassa
• Pebre negre molt
• Tabasco
• Sal
• Oli d’oliva verge extra
• 1 porció de formatge parmesà
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
1. Ompli un bol amb sal fins a la mitat.
2. Separa un rovell de la clara i fica’l al bol.
3. Cobrix el rovell amb sal i deixa’l curar durant 1 hora.
PER A LAGALETA DE PARMESÀ
1. Ratlla la porció de formatge parmesà.
2. Fes-ne muntonets en una safata de forn.
3. Fica la safata al forn fins que els muntonets es fonguen.
4. Dona una forma redona o rectangular a cada muntonet amb l’ajuda d’una espàtula de silicona.
PER A LA PICADA DEL TÀRTAR
1. Pela les tomaques i lleva’n les llavors.
2. Pica el fuet, els cogombrets agredolços, les cebes tendres i les tomaques fresques a dauets.
3. Mescla tots els ingredients en un bol i salpebra’ls al gust, afegint-hi la mostassa i un raget d’oli d’oliva.
4. Quan la mescla estiga compacta, col·loca 4 motles d’emplatar redons als 4 plats on ho hages de servir i ompli els motles amb la mescla del tàrtar.
5. Desemmotla els tàrtars i, a l’hora d’emplatar, col·loca damunt de cada un un rovell curat i una galleta de parmesà.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací