Tàrtar de fuet

Ingredients per a 4 persones:

    2 fuets amples

    4 ous

    6 cogombrets agredolços

    2 tomaques fresques mitjanes

    1/2 ceba tendra

    1 cullerada de mostassa

    Pebre negre molt

    Tabasco

   Sal

    Oli d’oliva verge extra

    1 porció de formatge parmesà

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ


PER AL ROVELL

1. Ompli un bol amb sal fins a la mitat.

2. Separa un rovell de la clara i fica’l al bol.

3. Cobrix el rovell amb sal i deixa’l curar durant 1 hora.

 

PER A LAGALETA DE PARMESÀ

1. Ratlla la porció de formatge parmesà. 

2. Fes-ne muntonets en una safata de forn.

3. Fica la safata al forn fins que els muntonets es fonguen.

4. Dona una forma redona o rectangular a cada muntonet amb l’ajuda d’una espàtula de silicona.

 

PER A LA PICADA DEL TÀRTAR

1. Pela les tomaques i lleva’n les llavors.

2. Pica el fuet, els cogombrets agredolços, les cebes tendres i les tomaques fresques a dauets.

3. Mescla tots els ingredients en un bol i salpebra’ls al gust, afegint-hi la mostassa i un raget d’oli d’oliva.

4. Quan la mescla estiga compacta, col·loca 4 motles d’emplatar redons als 4 plats on ho hages de servir i ompli els motles amb la mescla del tàrtar.

5. Desemmotla els tàrtars i, a l’hora d’emplatar, col·loca damunt de cada un un rovell curat i una galleta de parmesà.


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací