Crema d’aviram amb bolets
Ingredients per a 4 persones:
2 l de caldo d’aviram - 200 g de bolets a elecció (frescos o congelats) - 1 ceba - 125 ml de nata de cuina espessa - 25 g de mantega - Sal i pebre de molinet
Entrants
20 novembre 2018Compartix

PASSOS
Esta és una recepta molt senzilla, però podem comptar amb algú perquè ens ajude a triturar-ho tot mentre nosaltres parem taula. Així, tot ix abans i més calentet!
- Piquem la ceba i els bolets.
- Quan ho tinguem tot picat, posem una cassola al foc i calfem la mantega. Quan comence a fondre’s hi afegim la ceba picada i els bolets.
- Ho cuinem durant 5 min a foc mitjà fins que la ceba estiga feta i els bolets s’hagen daurat.
- Llavors, hi afegim el caldo d’aviram i la nata i deixem que es cuine durant 25 minuts.
- Per a acabar triturem el resultat, ho adobem al gust i busquem plats fondos per a disfrutar d’esta sopa amb els nostres.