Crema d’aviram amb bolets

Ingredients per a 4 persones:

2 l de caldo d’aviram - 200 g de bolets a elecció (frescos o congelats) - 1 ceba - 125 ml de nata de cuina espessa - 25 g de mantega - Sal i pebre de molinet

Entrants

20 novembre 2018

Compartix

Crema de ave con setas
Crema de ave con setas


PASSOS

Esta és una recepta molt senzilla, però podem comptar amb algú perquè ens ajude a triturar-ho tot mentre nosaltres parem taula. Així, tot ix abans i més calentet!

  1. Piquem la ceba i els bolets.  
  2. Quan ho tinguem tot picat, posem una cassola al foc i calfem la mantega. Quan comence a fondre’s hi afegim la ceba picada i els bolets.
  3. Ho cuinem durant 5 min a foc mitjà fins que la ceba estiga feta i els bolets s’hagen daurat.
  4. Llavors, hi afegim el caldo d’aviram i la nata i deixem que es cuine durant 25 minuts.
  5. Per a acabar triturem el resultat, ho adobem al gust i busquem plats fondos per a disfrutar d’esta sopa amb els nostres.