Cucurutxos de pernil amb tàrtar de tomaques

Ingredients per a 4 persones:

 8 talls de pernil serrà - 125 g de tomaques “cherry” variades - 50 ml d’oli d’oliva verge - 1 all - 6 ous de guatla cuits (en aigua amb sal 10 minuts) - Un pessic de timó o de romer

Aperitius

22 novembre 2018

Compartix


PASSOS

Trossejar les tomaques, pelar els ous de guatla i tallar-los, és faena de tots!

  1. En un casset xicotet, posem l’all laminat, el torrem lleugerament i hi afegim l’oli. Apaguem el foc i ho deixem reposant a temperatura ambient.
  2. Utilitzem este oli d’all per a adobar la tomaca i els ous trossejats. Després, farcim amb la mescla resultant els cucurutxos que farem enrotllant el pernil serrà.
  3. En cada plat posem dos cucurutxos i un “extra” de tàrtar de tomaca.