Els Cinc de

David DeMaría

ELS CINC DE

28 agost 2017

Compartix

Per la realització d'este reportatge, David DeMaría i Consum entregan 500€ en aliments a la ONG Acción Contra el Hambre per al seu repartiment entre els més desfavorits. 

David DeMaría és un dels autors i compositors més respectats del panorama nacional musical, amb 20 anys de trajectòria, 10 àlbums editats i més d’un milió de còpies venudes. Amb 14 anys, aquest músic de Jerez va començar a cantar i a compondre en un grup, i amb 19 va iniciar la seva carrera en solitari. Va ser amb el tercer àlbum, amb què el cantant es va consolidar com a compositor i va aconseguir el seu primer èxit. Ha compost temes per a artistes com David Bustamante, Malú, India Martínez o David Bisbal, ha col·laborat en musicals com Aladdin o Peter Pan, i per a la sèrie juvenil Al salir de clase. Ara mateix es troba en plena gira del seu desè àlbum, Séptimo cielo, al mateix temps que escriu el seu primer llibre poemari i prepara el seu projecte pel 20é aniversari.


Ací van els seus "cinc de":

CACAHUETS

Un partit de futbol o una bona pel·lícula sense cacauets no els disfrute igual, a casa sempre en tinc i són un vici… A més, fa poc he descobert, gràcies a Acción contra el Hambre, que amb esta fruita seca es pot fer una pasta que pot salvar la vida d’un xiquet que patix desnutrició aguda.


OLIVES

Sóc molt fan de les olives, em tornen boig en totes les versions i en qualsevol moment,
sobretot si estan acompanyades d’una cerveseta ben freda. Quan estic de gira, no poden faltar als meus camerinos.MELÓ D'ALGER

M’encanta tindre sempre meló d’Alger tallat a la nevera per a anar picant entre hores al llarg del dia. Entra tan bé, que al final, quan me n’adone, m’he menjat quasi un meló sencer. A més de saludable, va genial a l’estiu ben fresquet.


PASTA

Podria viure perfectament de menjar tot tipus de pasta en qualsevol format, m’encanta fresca, farcida, en ensalada, bolonyesa, carbonara, tonyina, pesto...


GASPATXO

Com a bon andalús, no hi ha res millor i més saludable que un gaspatxo fresquet per a combatre la calor… A l’estiu en prenc pràcticament cada dia i no necessàriament a les menjades. Procure tindre’n sempre en la nevera, per a mi és com una injecció d’energia.