Ensalada de creïlla amb anet i salmó fumat

Ingredients per a 4 persones:  

600 g de creïlles per a bullir, 120 g de salmó fumat, 100 g de maionesa, Suc d’1 llima, 2 cebes en vinagre, Anet, Oli, Sal i pebre.

Entrants

2 desembre 2019

Compartix

Ensalada de patata con eneldo y salmón ahumado


ELABORACIÓ

1. Bull les creïlles en aigua abundant amb sal fins que pugues introduir-hi la punta d’un ganivet i veges que estiguen blanetes. Llavors, espera que es refreden un poc.

2. Mentrestant, prepara la maionesa mesclant-la amb el suc de llima, l’anet, la sal i el pebre al gust.

3. Pela les creïlles, trosseja-les i mescla-les amb la maionesa.

4. Refreda-ho a la nevera durant un parell d’hores.

5. Servix-ho amb el salmó i afegint-hi la ceba trossejada per damunt.