La nostra proposta per compartir

Ensalada de remolatxa amb anous i coriandre

Ingredients (4 persones)

240 g de remolatxa
80 g de carlota
240 g de creïlla
80 g de ceba roja
20 g de anous
100 g de llima
40 g d'oli d'oliva
1 all
1 ramet de coriandre fresc
Sal


Preparació

Cou les remolatxes al vapor durant 35 minuts. Després, pela-les i talla-les molt picades. Reserva-les. Cou també la carlota i les creïlles uns 20 minuts. Pela-les, trosseja-les i col·loca-les en una ensaladera.

Pica la ceba i tritura les anous deixant-ne 4 o 5 meitats per a decorar. Afig-les a la plata de l’ensalada. Mescla els ingredients i afig-hi la remolatxa.

Prepara una vinagreta amb la llima, l’oli, l’all picat, la sal i el coriandre picat. Mescla-ho tot molt bé i reserva-ho.

 Mescla tots els ingredients fins que queden ben distribuïts. Incorpora-hiel vinagre en elmoment de servir l’ensalada i decora-la amb les meitats de les anous i les fulles de coriandre.


Informació Nutricional (per ració)

Curri de carn de bou

Ingredients (4 persones)

600 g de cap de mort de boví
200 g d'escalunyes
1 all
40 g d'oli de gira-sol
50 g de cacahuets pelats
600 ml de llet de coco
400 g de creïlla
2 g de pasta de curri
20 g de sucre moré
50 ml de brou de peix
20 ml de suc de llima dolça


Preparació

Talla la carn en daus de 3 cm i eixuga’ls ambpaper de cuina donant-losxicotets tocs. Pela les escalunyes, partix-les per la meitat i talla-les en tires. Pela l’all i pica’l. Calfa en el wok una cullerada d’oli ifrigles escalunyes i l’all fins que estos queden daurats o d’un color marró clar, i retira’ls. Col·loca els 3 ingredients al morter i pica’ls fins a obtindre’n una pasta.

Daura els cacauets al wok. Retira’ls i pica’ls lleugerament al morter. Tira els daus de carn al wok i salta’ls a foc viu en l’oli restant. Aboca-hi la meitat de la llet de coco. Tapa el wok i deixa que la carn es faça a foc suau durant 45 minuts.

Retira la carn del wok. Pela les creïlles, renta-les i talla-les en trossos de 3 cm.

¡Calfa la pasta de curri al wok i mescla-ho bé, amb part de la llet de coco restant. Afig de nou la carn amb la resta de la llet de coco, les creïlles, els cacauets, la pasta d’escalunyes i l’all, condimenta-ho tot amb sucre moréi el brou de peix. Deixa que el curri seguiscacuinant-se a foc baix durant uns 25 minuts, fins que les creïlles estiguenblanes i, llavors,incorpora-hiel suc de llima dolça.

.


Informació Nutricional (per ració)

Cake pops de tres chocolxocolates ates en cullera

Ingredients (4 persones)

150 g de xocolate negre
50 g de xocolate blanc
50 g de xocolate amb llet
8  figures de sucre per a decorar
Toppings variats (perletes, boletes)


Preparació

Fon al banymaria i per separat els diferents xocolates fins que tinguenuna consistència més o menys líquida. Col·loca diverses culleres sobre un paper encerat i ompli-les de xocolate fins a la vora, que quede al ras o unpoc menys.

Submergix unabroqueta metàl·lica, o béles puntes d’una forqueta, en xocolate per a decorar les culleres que porten elxocolate d’un altre color. Afig-hi les figures de sucre(cors, per exemple) i/o els toppingsi refreda-hoa la nevera.

Una volta fredes, estan preparades per a servir.


Informació Nutricional (per ració)