Trau partit als cabells este estiu

Arriba la calor i els pentinats són una forma perfecta de fer-hi front. Et duem els pentinats d’estiu més pràctics i fàcils de fer. Pren nota!

SALUT I BELLESA

Compartix


Els pentinats més fàcils per a l’estiu

Amb l’arribada de les altes temperatures i l’època estival, si restem temps a alguna cosa és a estar davant l’espill intentant domar els cabells. A més, no tots els pentinats són aptes per a esta època de l’any. En la mesura possible, totes volem fugir d’eixugacabells, planxes i rissadors que ens acompanyen la resta de l’any.

L’opció més senzilla i versàtil, si volem lluir melena, tant si la duem curta com llarga o semillarga, són unes ondes de surf.

Si optem per este tipus de pentinat, el podem fer de diverses maneres:


- Arreplegant els cabells amb trenes la nit anterior i deixar-les soltes l’endemà.
- Donar forma als cabells humits, però millor amb productes que duguen aigua salada.
- Si eres de les que sempre van amb presses, lleva la humitat dels cabells banyats amb una tovalla i fes-te un monyo amb els dits, ben alt; quan notes els cabells quasi secs, deixa’ls anar i que s’acaben d’assecar al vent.

Encara que si volem donar-li un toc més sofisticat sempre podem recórrer a:


- Els monyos baixos: pots arreplegar-te tots els cabells cap arrere amb un producte de fixació i enrotllar-los en un monyo baix, a l’altura del bescoll.
- Els cabells solts, cap arrere, amb efecte banyat.
- Una cua, alta o mitjana, adornada amb un mocador de seda de colors estiuencs.
- Una cua baixa amb tots els cabells retirats i un mocador lligat en forma d’“embenatge” et pot salvar d’una nit d’estiu en què hages d’anar un poc més arreglada.
- Inclús un mocador lligat al davant, al més pur estil pirata, et donarà un toc molt chic.
- Si tens els cabells rissats, trau el màxim partit als rissos donant-los tot el volum que admeten. Com més volum, millor, a l’estiu tot val.


Trenes d’estiu

Si hi ha un pentinat per excel·lència per a esta època, encara que ha vingut per a quedar-se durant tot l’any, són les trenes. Des de les més senzilles fins a les més complicades. Amb les trenes aconseguiràs des d’un look molt natural i còmode fins a un de molt més sofisticat. Et donem 5 idees perquè et trenes els cabells este estiu.

- Trena simple que ix des del bescoll. Partix el cabell en tres parts i trena’l fins al final.
- Trena d’arrel que arreplega el cabell des de dalt de tot del cap.
- Dos trenes d’arrel que naixen a l’altura de les temples i arriben fins a baix. Este tipus de trena et pot funcionar inclús amb una mitja melena.
- Trena d’espiga: en este tipus de trena, el cabell es dividix en dos i es van agafant xicotets flocs de les dos parts i combinant-les. Este tipus de trenat fa que la trena quede ampla però els flocs que li donen forma són molt estrets.
- Si vols donar un toc més sofisticat a la trena, pots afegir un mocador com a part del trenat; arreplegar-la en un monyo baix; si has fet dos trenes, les pots arreplegar com una corona; i, inclús, pots afegir-li un gran llaç al final.