Rellomello amb mel en pasta fullada i amb xips de xirivia i moniato

Ingredients per a 4 persones

2 rellomellos de porc amb mel, 1 làmina de pasta fullada fresca, 200 g de paté, 1 ou

Carns

27 novembre 2020

Compartix

Solomillo a la miel en hojaldre con puré de boniato


INGREDIENTS AL PURÉ DE MONIATO 
400 g de moniato

100 g de mantega

- de nata per a cuinar

- Sal 

Pebre


INGREDIENTS PER ALS XIPS DE XIRIVIA I MONIATO
1 moniato

1 xirivia

- Oli vegetal.

- Sal

ELABORACIÓ

1. Precalfa el forn a 200º i col•loca en una font de forn els moniatos sencers a 200º uns 25 minuts.

2. Deixa’ls reposar, després pela’ls i tritura’ls amb la mantega i la nata per a cuinar. Salpebra-ho al gust i reserva-ho.

3. Per al rellomello, talla la pasta fullada en dos parts. Unta la base de la pasta amb el paté, col•loca-hi el rellomello al damunt i embolica’l amb la mateixa pasta.

4. Pinta el pastís de pasta fullada amb l’ou i cuina’l a 200º durant 20 minuts.

5.  Per als xips, talla en tires molt fines el moniato i la xirivia amb l’ajuda d’un pelador. Renta-les, torca-les i frig-les en oli vegetal a foc mitjà fins que estiguen cruixents.

6. Serveix el puré amb els xips i el rellomello laminat.