Titot en escabetx lleuger

Ingredients per a 4 persones:

1 pit de titot de 1.200 g, 100 ml d’oli d’oliva suau, Sal i pebre                Ingredients  
per a l’escabetx:
100 g de carlota, 200 g de carabassa, 100 g de nap, 100 g de xirivia, 4 alls, 
2 fulles de llorer, 100 g de bròcoli, 200 g de cebetes franceses, 200 ml de vinagre de xerés, 200 ml de vi blanc, 1 l de caldo de pollastre.

Carns

5 desembre 2019

Compartix

Pavo en escabeche ligero


ELABORACIÓ

1. Salpebra el pit de titot i unta’l amb oli. Deixa’l reposar en la nevera 4 hores.

2. Daura’l en la paella i afig-li totes les verdures de l’escabetx tallades en companyia dels alls sencers.

3. Quan agafen color, tira-hi el vinagre de xerés, el vi blanc i el caldo. Deixa que es coga a foc mitjà durant 1 hora.