Finestra oberta

Aconseguix xecs de 10 € i 20 € per compartir els teus trucs i receptes.


Descobrix com

Trucs (Vore'ls tots)

Llar 10

Desgreixador casolà

per Sunsi Andrés

A voltes el greix de la cuina es resistix encara que fem neteja en profunditat. Si et passa, prova este remei casolà: mescla un litre d’aigua, el suc d’una llima i una cullerada sopera de bicarbonat. Polvoritza-ho sobre la zona afectada: els fogons, la campana o dins del forn, i deixa-ho actuar 5 minuts. Després, retira-ho amb paper de cuina. La brillantor tornarà!


Bellesa

Cabells suaus tot l’any

per Lorena Terrón

Se t’han danyat molt els cabells este estiu? Prova a retornar-los la suavitat amb esta màscara casolana. Buida mig alvocat i mescla’l amb dues cullerades de mel. Remena-ho fins que quede una mescla bastant homogènia. Aplica-te-la als cabells humits i deixa-la actuar durant 15 minuts. Una vegada passat este temps, renta’ls amb aigua tèbia.


Cuina

Baietes de cuina com a noves

per Carmen Roglá

Si deixem banyades les baietes durant molt de temps, poden fer-se negres. Per a mantindre-les en bon estat més temps, prova a deixar-les una nit en remull amb aigua i unes gotes de lleixiu amb detergent. L’endemà estaran com a noves!

Bellesa

Adéu als punts negres

per María Julia Beltrán

Si tens punts negres i vols eliminar-los de la cara, prova a mesclar quatre cullerades de mel amb una de canella en pols. Remena-ho tot fins que es forme una pasta i aplica-la sobre els punts. Deixa-la actuar durant 20 minuts i retira-la amb aigua tèbia. En uns dies notaràs el resultat.

Consum es molt tu, molt dels nostres socis que doneu vida a aquesta secció
Llar

Colls i punys impecables

per Elena Radoselovics

Si fiques les camises iles sabatilles blanques a la llavora però no n’ixen tan netes com t’agradaria,frega prèviament les zones més brutes amb un raspall de dents utilitzat aplicant-hiunes gotes de líquid rentavaixelles. Després, utilitza el programa habitual dela llavadora. La diferència es nota. 

Vore tots els trucs

Receptes (Vore-les totes)

20

Pastís de formatge

per

Ingredients  

6 ous (mida M)
6 formatgets
4 tallades de formatge fos
2 iogurts naturals
240 g de farina per a rebosteria
240 g de sucre blanc
1 bric de nata per a cuinar
1 sobre de rent
150 g de galletes maria
15 g de mantega

 

Elaboració: 

Precalfem el forn a 180º C mentre preparem els ingredients.Piquem les galletes, preferiblement amb una picadora. Calfem la mantega 30 segons al microones i després la mesclem bé amb les galletes. Quan la mescla estiga ben integrada, la distribuïm a la base del nostre motle desmuntable i la reservem a la nevera. En un bol batem els ous, hi afegim els formatgets, ho tornem a batre i hi incorporem també les tallades de formatge fos i els iogurts. Després, hi tirem la farina i ho tornem a batre. A continuació, hi afegim el sucre, però abans ho passem per un colador per a evitar grumolls. Després, hi incorporem la nata i ho tornem a batre tot, agregant-hi finalment el sobre de rent. Traiem el motle de la nevera i apliquem la massa sobre la base. Posem el pastís al forn durant 30-40 minuts. Estarà llest quan en punxem la superfície amb una forqueta i n’isca neta. Ho deixem refredar i... a l’atac!

Vore totes les receptes

Vist en les xarxes

En Twitter

Què seria d'un estiu sense gaspatxo?
El nostre fuet dura un suspìro!
Noves obertures

En Facebook

La compra online arriba cada vegada més lluny
Clients agraïts
Vore tots els missatges