Finestra oberta

Aconseguix xecs de 10 € i 20 € per compartir els teus trucs i receptes.


Descobrix com

Trucs (Vore'ls tots)

Bellesa 10

Màscara encara més efectiva

per Mercedes Melego

Molt sovint ens rentem la màscara dels cabells abans del que caldria, i el producte no arribar a fer el seu efecte del tot. Si no vols esperar dins de la dutxa, prova a aplicar-te la màscara una hora abans, amb el cabell sec. Pots fer-te un monyo i seguir fent faena. Passat este temps, llava’t els cabells només amb xampú. Notaràs que l’efecte s’ha intensificat i que les puntes queden molt més suaus i sedoses.



Llar

Vinagre per a la llavadora

per María Salud Ruiz

La teua llavadora té calç? Pots eliminar-la afegint vinagre al caixetí del detergent i utilitzant un programa curt. A més de netejar el circuit de la llavadora, la roba et quedarà més neta i suau.



Cuina

Llima com a ambientador

per Lorena Terrón

Per a eliminar les males olors de la nevera, talla mitja llima per la mitat i punxa-hi claus d’olor en la polpa. Com més claus hi posem, més aromàtic resultarà. Col·loca cada mitat en una zona de la nevera i les males olors desapareixeran.

Llar

Desguassos sense olors

per Gema Perales

Si vols posar fi a les males olors dels desguassos, prova a deixar oberta una botella de dos litres d’un refresc de cola fins que n’isca tot el gas. Una volta desbrafada, aboca el refresc sencer pel desguàs i deixa-ho actuar durant 1 o 2 hores, evitant utilitzant el lavabo o la pica.   Passat este temps notaràs com desapareixen les olors.

Consum es molt tu, molt dels nostres socis que doneu vida a aquesta secció
Cuina

Al punt de sal

per Lorena Escutia

T’has passat amb la sal? Si el plat t’ha quedat un poc salat, fica mitja creïlla a l’olla durant un 20 minuts i deixa que es coga a foc mitjà-baix. La creïlla anirà absorbent la sal a poc a poc i el menjar et quedarà de primera.

Vore tots els trucs

Receptes (Vore-les totes)

20

Pastís de formatge

per

Ingredients  

6 ous (mida M)
6 formatgets
4 tallades de formatge fos
2 iogurts naturals
240 g de farina per a rebosteria
240 g de sucre blanc
1 bric de nata per a cuinar
1 sobre de rent
150 g de galletes maria
15 g de mantega

 

Elaboració: 

Precalfem el forn a 180º C mentre preparem els ingredients.Piquem les galletes, preferiblement amb una picadora. Calfem la mantega 30 segons al microones i després la mesclem bé amb les galletes. Quan la mescla estiga ben integrada, la distribuïm a la base del nostre motle desmuntable i la reservem a la nevera. En un bol batem els ous, hi afegim els formatgets, ho tornem a batre i hi incorporem també les tallades de formatge fos i els iogurts. Després, hi tirem la farina i ho tornem a batre. A continuació, hi afegim el sucre, però abans ho passem per un colador per a evitar grumolls. Després, hi incorporem la nata i ho tornem a batre tot, agregant-hi finalment el sobre de rent. Traiem el motle de la nevera i apliquem la massa sobre la base. Posem el pastís al forn durant 30-40 minuts. Estarà llest quan en punxem la superfície amb una forqueta i n’isca neta. Ho deixem refredar i... a l’atac!

Vore totes les receptes

Vist en les xarxes

En Twitter

Què seria d'un estiu sense gaspatxo?
El nostre fuet dura un suspìro!
Noves obertures

En Facebook

La compra online arriba cada vegada més lluny
Clients agraïts
Vore tots els missatges