Finestra oberta
Trucs (Vore'ls tots)
Xocolate en pols de garrofa
per Juan Andrés MartínezDesprés de collir un parell de quilos de garrofes de l’arbre o de terra acabades de caure, se’n lleven les llavors amb la punta d’un ganivet i es trossegen; es posen en un plat fondo i s’introduïxen al microones uns 6 minuts (s’han de girar un parell de vegades perquè es torren sense que s’arriben a cremar).
Quan s’hagen refredat, s’han de triturar amb el molinet elèctric del café per convertir-les en una pols amb el color i el gust semblant al xocolate.
Finalment, pots untar-ne les llesques de pa del desdejuni (amb mantega o sense) o bé afegir-ne a qualsevol producte de pastisseria o gelateria que es puga fer en casa, sense afegir-hi .
Xocolate en pols al gust
per Remedios BlascoS’aboca la llet en la tassa en la qual es beurà i s’hi afigen cullerades de xocolate en pols al gust, no cal dissoldre’l ni remenar. Es fica la tassa en el microones a potència forta i, quan el xocolate cau al fons de la tassa, es trau i es remena bé. S’introduïx de nou en el microones i, quan veges que el xocolate puja fins a la vora de la tassa, estarà llest per a prendre quan es gele un poc!
Guerra a la humitat
per Andrea R.Vos compartisc el meu kit bàsic antihumitat. Ara que arriba el fred i la humitat, sempre porte uns imprescindibles a la bossa: un sèrum per als cabells, per a evitar l’enscrespament, una crema hidratant de mans i una barra de crema de cacau per als llavis. No fallen!
Bon to durant tot l’any
per Ane B.Quan arriba la tardor i comencem a veure’ns blanques, solc preparar un pot de crema per al cos i un altre amb autobronzejador. Faig un forat menut amb els dits en el centre del pot de crema i fique un bon raig de líquid autobronzejador. Ho remene bé amb una cullereta i... llestos! Aplica-ho després de la dutxa
Pica lluenta
per Mónica L.Per a netejar les taques de les piques d’acer inoxidable només necessites un fregall dels verds, dels de sempre. Banya’l amb un poc d’aigua i frega la taca, desapareixerà al moment i et quedarà com a nou. Servix per a tot tipus de taques, incloses les de salfumant.
Receptes (Vore-les totes)
Pastís de galletes Lotus amb melmelada
per Amparo Bustamante6 galletes de tipus Lotus
200 g de brull
25 g de mantega
25 g de farina especial coques
50 g de sucre
2 ous
75 ml d’oli d’oliva
Per a acompanyar, melmelada de nabius.
Preparació: Dissolem la mantega en un motle de forn de 18 cm de diàmetre perquè s’integre bé, triturem les galletes i ho mesclem fins que s’impregne tot. A banda, posem en una batedora la farina, el brull, els ous, l’oli i el sucre i ho batem bé. Aboquem la mescla sobre les galletes en el motle i ho fiquem al forn (calfat prèviament 10 minuts). A una temperatura de 200 ºC dalt i baix, durant 25 minuts. Comprovem amb un furgadents quan haja transcorregut este temps i, si ix net... ja està a punt! Finalment, posem sobre el pastís la melmelada, una vegada s’haja separat del motle.
Vist en les xarxes
En Twitter
Gracias @consum por el descuento de 7€ de este mes. Algo ayuda
— Raquel (@EE_Raquel) January 19, 2024
Gracias @Consum por apostar por los #citricos producidos en el territorio de la #ComunitatValenciana@CValencianos
— IGP Cítricos Valencianos (@CValencianos) November 28, 2023
Busca nuestra etiqueta para llevarte a casa calidad, sabor y dosis de salud. https://t.co/QxIbl3qTD6
Muchas gracias @Consum pic.twitter.com/ZDrIj3Hw6k
— Gloria (@Gloria_Forner) July 2, 2020