Finestra oberta
Trucs (Vore'ls tots)
Xocolate en pols al gust
per Remedios BlascoS’aboca la llet en la tassa en la qual es beurà i s’hi afigen cullerades de xocolate en pols al gust, no cal dissoldre’l ni remenar. Es fica la tassa en el microones a potència forta i, quan el xocolate cau al fons de la tassa, es trau i es remena bé. S’introduïx de nou en el microones i, quan veges que el xocolate puja fins a la vora de la tassa, estarà llest per a prendre quan es gele un poc!
Guerra a la humitat
per Andrea R.Vos compartisc el meu kit bàsic antihumitat. Ara que arriba el fred i la humitat, sempre porte uns imprescindibles a la bossa: un sèrum per als cabells, per a evitar l’enscrespament, una crema hidratant de mans i una barra de crema de cacau per als llavis. No fallen!
Bon to durant tot l’any
per Ane B.Quan arriba la tardor i comencem a veure’ns blanques, solc preparar un pot de crema per al cos i un altre amb autobronzejador. Faig un forat menut amb els dits en el centre del pot de crema i fique un bon raig de líquid autobronzejador. Ho remene bé amb una cullereta i... llestos! Aplica-ho després de la dutxa
Pica lluenta
per Mónica L.Per a netejar les taques de les piques d’acer inoxidable només necessites un fregall dels verds, dels de sempre. Banya’l amb un poc d’aigua i frega la taca, desapareixerà al moment i et quedarà com a nou. Servix per a tot tipus de taques, incloses les de salfumant.
Plata com si fora nova
per Marjolijn N.Els xicotets objectes de plata (portatovallons, culleretes, penjolls...) es netegen molt bé amb pasta de dents. Humiteja l’objecte amb aigua, estén per damunt una capa fina de pasta de dents i raspalla’l a fons amb un raspall d’ungles menut, un poc mullat. Renta’l i torca’l bé amb un drap fins que brille. Quedarà lluent.
Receptes (Vore-les totes)
Flam de clares d’ou
per Dacota D.Ingredients
Per al flam
- 4 clares d’ou
- 60 g de sucre
Per al caramel:
- 175 g de sucre blanc
- 100 ml d’aigua
Elaboració
- Bat les clares amb el sucre fins a fer merengue.
- Mentre es munten, prepara el caramel. Posa en un casset al foc l’aigua i el sucre. Mescla-ho bé i deixa-ho a foc mitjà sense menejar-ho fins que el caramel s’haja format. Sabràs que està a punt quan no queden grumolls i tinga un to torrat.
- Posa el caramel en la flamera o el motle. Afig les clares batudes i fica-ho al forn al bany de maria: és a dir, col·locant el motle dins d’un recipient amb aigua, durant 25 minuts a 180 °C.
- Quan es refrede pega-li la volta. Queda superesponjós!
Vist en les xarxes
En Twitter
Gracias @consum por el descuento de 7€ de este mes. Algo ayuda
— Raquel (@EE_Raquel) January 19, 2024
Gracias @Consum por apostar por los #citricos producidos en el territorio de la #ComunitatValenciana@CValencianos
— IGP Cítricos Valencianos (@CValencianos) November 28, 2023
Busca nuestra etiqueta para llevarte a casa calidad, sabor y dosis de salud. https://t.co/QxIbl3qTD6
Muchas gracias @Consum pic.twitter.com/ZDrIj3Hw6k
— Gloria (@Gloria_Forner) July 2, 2020