Receptes amb xiquets i per a xiquets
Comparte

Llavors de carabassa
torrades
Ingredients (4 persones)
200 g de llavors de carabassa
40 g d’oli d’oliva verge
Cúrcuma
Pebre roig dolç
Comí mòlt
Sal
Preparació
Retira les llavors de la carabassa i renta-les bé per a eliminar les restes de polpa
que puguen tindre apegades. Després, sobre un drap de cuina o paper absorbent,
deixa-les assecar.
Una volta que les llavors estiguen seques, mescla els condiments en un bol:
cúrcuma, pebre roig dolç, comí i sal. Incorpora-hi les llavors per a adobar-les i col·loca-les en una safata de forn untada lleugerament amb oli d’oliva.
Introduïx la safata al forn precalfat a 180°C durant 15-20 minuts, vigilant que no es cremen i girant la safata si cal.
Informació Nutricional (per ració)


Pizza farcida vegetariana
Ingredients (4 persones)
250 g de farina
40 g d’oli d’oliva verge
8 g de rent fresc
150 ml d’aigua
120 g de tomaca fregida
80 g de formatge mozzarella
120 g de xampinyons
100 g de cors de carxofa
Preparació
Mescla la farina amb l’aigua, la sal, el rent i l’oli. Pasta-ho fins a fer-ne una bola llisa que no s’apegue. Deixa-ho reposar almenys mitja hora i estira la pasta amb el corró fins a donar-li la forma i el gruix desitjats.
Una vegada tens la pasta estirada, repartix la tomaca fregida per tota la superfície.
Després, només en la meitat de la massa, posa-hi els xampinyons laminats, els cors de carxofa trossejats i el formatge.
Plega la massa per la meitat amb compte perquè no s’hi faça cap forat. Tanca les vores fermament, col·loca-la en una safata adequada i cou-la al forn durant 12-15 a una temperatura de 225 ºC. Transcorregut este temps, trau-la, deixa-la refredar una miqueta i servix-la.
Informació Nutricional (per ració)


Espuma de llima
Ingredients (4 persones)
180 ml de suc de llima
250 g de brull
3 ous
20 g d’anous sense corfa
1 ml d’essència de vainilla
2 g de rent
5 g de ratlladura de llima
1 ml d’edulcorant
Preparación
Esmicola el brull i pica les anous. Mescla els dos ingredients amb el suc de llima, l’essència de vainilla, els rovells dels ous i el rent.
Remena-ho i incorpora-hi 1 cullerada d’edulcorant.
Bat bé les clares dels ous, tira-hi la resta d’ingredients i mescla-ho.
Distribuïx la massa obtinguda en motles individuals.
Cuina-ho al bany de maria durant 15-20 minuts. Quan estiga llest, retira-ho i deixa que es refrede.
Empolsa-hi per damunt la ratlladura de llima i la resta de l’edulcorant.
Informació Nutricional (per ració)


Planifica les teues receptes
Visita el Planificador de Consum
Planifica les teues receptes