Tortada de formatge amb nabius

Ingredients per a 6 persones:

Per a decorar: 1 pasta brisa, 20 grs de sucre en pols, 1 ou, sucre moreno, melmelada de nabius. Per a la base: 250 g de galletes digestives, 100 grs de mantega. Per a la crema de formatge: 350 grs de llet condensada, 500 g de formatge de crema, suc de 3 llimes

Cocina con niños

Compartix


ELABORACIÓ

  1. Fes unes galletes amb motles de formes diferents: empolvora la pasta brisa amb sucre en pols, aplana-la amb el corró i retalla les galletes amb els motles. Pinta-les amb ou batut, empolvora-les amb sucre moreno i cou-les al forn fins que estiguen daurades.
  2. Bat la crema de formatge amb el suc de llima i la llet condensada.
  3. Tritura les galletes amb mantega, posa la mescla en un motle i pressiona per a premsar-la i tindre una base.
  4. Afig la crema de formatge sobre la base i deixa que es refrede 25 minuts.
  5. Cobrix la crema amb la melmelada de nabius i decora la tortada amb les galletes.