Finestra oberta

Trucs

Planxat fàcil

@Vanessa P.

Les camises són de les peces més resistents a la planxa. Si vols que queden suaus i et coste menys planxar-les, prova de posar unes gotetes de suavitzant en un polvoritzador i polvoritzar bé la camisa abans de començar a planxar-la. Et resultarà més senzill i a més quedarà perfumada!

Vanessa P.

Vore tots els trucs

Receptes

Coca de llanda de taronja

@Adela L.

Ingredients

3 ous
250 grams de sucre
250 grams de farina
300 grams de llet
Suc de 3 taronges
70 grams d’oli
Corfa de taronja rallada
4 llimonades de paperet (blau i blanc)

Preparació

Encenem el forn perquè es calfe mentre preparem la massa. Ratllem la corfa d’una de les taronges (sense arribar a la part blanca, que amarga) i reservem. Batem els ous juntament amb el sucre i afegim l’oli, la llet i el suc de les 3 taronges. A continuació, tamisem la farina amb les llimonades de paperet i ho aboquem amb la ratlladura de la taronja a la massa. Ho mesclem tot amb moviments envolupants, ajudant-nos d’una batedora si volem. Col•loquem el paper de forn sobre el motle i hi aboquem la massa de forma uniforme. Ho empolvorem per damunt amb una mescla de sucre i canella. Finalment, ho fiquem al forn durant 25 minuts aproximadament a 180 °C. Es pot decorar amb rodanxes fines de taronja.
Vore totes les receptes

Trucs

Roba més blanca

@Silvia G.

Si vols que la roba blanca, sobretot la dels xiquets, quede més lluminosa i blanca, afig un bon raig d’aigua oxigenada al calaixet de la llavadora en companyia del detergent. Resultat impecable!

Silvia G.

Vore tots els trucs

Vols que publiquem els teus continguts? Entra ací