Finestra oberta

Trucs

Cremes perfectes

@Alberto L.

Si vols eliminar els grums de la salsa beixamel o la crema pastissera, passa-la encara calenta per un colador de malla molt fina. Utilitza el dors d’una cullera per a anar “xafant” la crema mentre es cola. D’altra banda, si tens una salsa massa densa, la pot alleugerir diluint-hi un poc de llet calenta mentre remenes. Evita la llet freda perquè  pot tornar a formar nous grums.

Vore tots els trucs

Receptes

Ratatouille

@Michele R.

Ingredients

2 cebes
500 g de tomaca pelada (o de pot)
2 albergines
1 pimentó verd
2 carabasseta
2 alls
Oli
Sal
Herbes aromàtiques

Preparació

Primer se sofrigen les cebes en oli d’oliva i després s’hi afigen les tomaques a trossos (o tomaca pelada de pot). S’hi afigen les albergines, el pimentó i la carabasseta, tot ben net i tallat en làmines, però sense pelar. I s’hi afig un all a làmines. Es corregix de sal i s’hi afigen herbes aromàtiques al gust. Es deixa coure a foc lent i quan ja estiga ben blanet i ja amb el foc apagat, s’hi afig l’altre all cru. Sofregint la ceba al principi i l’all cru al final el guisat té molt més sabor. Esta samfaina francesa es pot menjar calenta o freda acompanyant un muntó de plats.Vore totes les receptes

Trucs

Digues adeu a les taques d’oli

@Mari. M.

Si et taques amb oli, bé siga cuinant o menjant, en alguna peça de roba, aplica-hi pólvores de talc immediatament i ompli’n bé la taca. Cobrix-la bé perquè absorbisquen al màxim, deixa-ho actuar un temps i, a continuació, llava-la de forma habitual en la llavadora.

Vore tots els trucs

Vols que publiquem els teus continguts? Entra ací