Finestra oberta

Aconseguix xecs de 10 € i 20 € per compartir els teus trucs i receptes.


Descobrix com

Trucs (Vore'ls tots)

Llar

Et costa desapegar el paper film?

per Ana Lorente

Per a evitar que se t’apegue el film transparent quan l’has d’utilitzar i no perdes temps intentant desenrotllar-lo, recorda’t de guardar-lo a la nevera. Quan vages a usar-lo es desapegarà amb gran facilitat. 


Cuina

Arreglar un guisat massa salat

per Yolanda Andero

Si una salsa o un guisat se t’ha quedat massa salat, no el tires. Afig-li una culleradeta de sucre i una altra de vinagre, remena-ho bé i ja estarà arreglat!



Bellesa

Pell “condicionada”

per Amparo Martínez

Si se t’ha acabat la crema hidratant per a suavitzar les cames després de la depilació, utilitza oli de bebé o condicionador per als cabells. Sí, el dels cabells! Encara que parega estrany, tots estos productes porten ingredients reparadors que t’ajudaran a calmar la pell. 

Llar 10

Forn net i sense esforç

per Noelia Juan

Si vols deixar el forn com a nou, aplica-hi una mescla d’aigua i bicarbonat quan el forn estiga calent. Deixa-ho actuar a temperatura mitjana durant almenys una hora. Després, passa-hi un drap humit per a retirar-ne les restes, eixiran sense esforç!


Consum es molt tu, molt dels nostres socis que doneu vida a aquesta secció
Cuina

Sépia i calamars més blanets

per Inés González

A voltes la carn de les sépies o els calamars resulta molt dura. Per a ablanir-la, submergix-la durant 2 hores en llet i després cuina-la com sempre. Voràs que tendra que queda! I si la vols preparar arrebossada, a més de tendra la notaràs més cruixent. 

 


Vore tots els trucs

Receptes (Vore-les totes)

20

Galletes amb trossets de xocolate i farcides de crema d'avellanes

per Judith Barrera Prieto

Ingredients:

Per a la crema d’avellanes

  • 100 g d’avellanes torrades i pelades
  • 100 ml de llet desnatada
  • 1 o 2 cullerades de cacau en pols
  • 1 culleradeta d’edulcorant

Per a les galletes de xocolate

  • 2 ous
  • 250 g de farina de rebosteria
  • 150 g de crema d’avellanes
  • 100 g de sucre
  • 100 g de mantega
  • 100 g de trossos de xocolate
  • 5 g de rent en pols

 

Preparació:

Crema d’avellanes

  • Triturem molt bé les avellanes fins que comencen a tindre una textura líquida.
  • Hi afegim la llet, el cacau i l’edulcorant i ho mesclem bé. Reservem la crema en la nevera.

Galletes de xocolate

  • Precalfem el forn a 180 ºC .
  • En un bol, mesclem la mantega i el sucre. Hi afegim els ous i ho batem fins que tinguem una mescla homogènia.
  • En un altre recipient, mesclem la farina amb el rent i ho ajuntem amb la resta dels ingredients. Mesclem bé la massa i hi afegim els trossets de xocolate.
  • Donem forma a les galletes posant una culleradeta de crema d’avellanes al centre de cada una. Tanquem la massa deixant la crema a l’interior.
  • Cuinem les galletes al forn durant 15 minuts i… a disfrutar!


Vore totes les receptes

Vist en les xarxes

En Twitter

Què seria d'un estiu sense gaspatxo?
El nostre fuet dura un suspìro!
Noves obertures

En Facebook

La compra online arriba cada vegada més lluny
Clients agraïts
Vore tots els missatges