Finestra oberta

Aconseguix xecs de 10 € i 20 € per compartir els teus trucs i receptes.


Descobrix com

Trucs (Vore'ls tots)

Llar 10

Organitza els cables amb agulles d’estendre

per Vero R.

Si mantindre els cables dels xicotets electrodomèstics o dels auriculars del mòbil és una missió impossible a ta casa, prova de mantindre’ls subjectes amb agulles d’estendre. Només has de passar-los diverses vegades pels dos extrems i subjectar-los bé amb la part de l’agulla que fa pinça. Estaran arreplegats i a mà en qualsevol moment. 


Bellesa

Enriquix el teu hidratant

per Maru A.

Moltes vegades, alguns olis essencials que hem necessitat per a algun tractament en concret es queden pràcticament sense utilitzar, com els de rosa mesquera o d’argània, els dos amb acció regeneradora. No els desaprofites i afig-ne unes gotetes a la teua crema facial o a la loció corporal i mescla’ls bé amb una espàtula. 


Cuina

Magdalenes esponjoses més temps

per Alberto L.

Les magdalenes del desdejuni o del berenar estan unpoc seques?  Podràs menjar-les com si estiguerenacabades de fer humitejant-ne la part superior amb un poc de llet iintroduint-les després al forn durant uns minuts. Quedaran esponjoses i a puntper a menjar. 

Bellesa

Sabó bàsic per a pell mixta

per Roxana V.

Si tens la pell mixta, prova d’utilitzar com a netejador bàsic una pastilla de sabó de glicerina juntament amb una espongeta facial. Neteja’t el rostre fent un massatge suau i renta’t amb aigua freda, després utilitza la teua crema hidratant habitual i llestos. Pell neta hidratada i per molt pocs diners.

Consum es molt tu, molt dels nostres socis que doneu vida a aquesta secció
Llar

Mobles impecables

per Raquel V.

Un truc que no em falla mai en la neteja de la casa és utilitzar Kh7 o un desgreixador similar. Si, per exemple, he de netejar els mobles de fusta de la cuina, utilitze un 20 per cent de Kh7 i un 80 d’aigua tèbia, ho mescle i ho passe amb el drap humit pels mobles, els torque amb un altre drap i queden lluents de veres. 

Vore tots els trucs

Receptes (Vore-les totes)

20

Crema freda i saborosa

per Núria D.

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 carabasseta
  • 2 o 3 carlotes
  • Un poc de carabassa (opcional)
  • Aigua
  • Llet
  • Pebre
  • Sal
  • Pa

Elaboració 

Sofrig una ceba en la paella amb un poc d’oli; quant estiga daurada, tira-hi la verdura neta, pelada i tallada a daus. Daura-la també un poc i tira-hi aigua fins que el líquid cobrisca un dit per damunt de les verdures.  Cuina la verdura a foc mitjà fins que estiga blaneta. No tingues pressa i espera que tota la verdura estiga a punt. Després, tritura-la molt bé fins que quede una crema fina. Tira-hi un poc de llet, pebre al gust i corregix-la de sal. Talla un poc de pa a daus i daura’l amb oli ben calent per a afegir-lo a la crema com a crostonets. Servix la crema freda i escapa’t del clàssic gaspatxo.

Vore totes les receptes

Vist en les xarxes

En Twitter

Somriures inclús amb màscara
Quins rics els nispros de Callosa d'en Sarrià
Mmmmm, el gelat de tres xocolates!

En Facebook

Aplaudiments als treballadors de Consum Albir!
Molt agraïts per les teues palabres!
Vore tots els missatges