Regals per a gossos que els encantaran 

Comprar regals per a gossos és més comú del que t’imagines. Per això, hui et portem moltes idees de regals originals per a demostrar amor a les mascotes.

mascotes

Compartix

Tot el món, com és normal, vol fer feliç el seu animal de companyia, i gràcies als regals per a mascotes que hi ha en l’actualitat és molt fàcil aconseguir-ho. Els regals de Nadal per a gossos també són una realitat, i ara que s’acosten estes dates és normal que penses què podries comprar a la teua mascota. Si no se t’ocorre cap idea, no perdes de vista les nostres recomanacions!


Entre els regals per a mascotes més habituals hi ha els clàssics: aquells que sempre funcionen per la seua practicitat. Per exemple, un pot amb premis; és a dir, una caixeta on fiquem llepolies per al nostre amic de quatre potes. La podem deixar al costat de l’arbre de Nadal perquè ell també tinga el seu regal. També sol triomfar un blanet matalap nou perquè les mascotes puguen arropir-se calentetes a l’hivern, quan baixen les temperatures. Segur que quan l’obrim davant d’ell es posa a pegar botets damunt del matalap, els encanten! En la mateixa línia, podem regalar algun joguet o ninot de peluix, un altre encert segur; o un jersei calentet per a quan el traguem a passejar (no oblidem que ells també passen fred).


També hi ha regals originals per a gossos que s’allunyen una miqueta més dels estàndards. Si els regalem una tiara de ren o un barret del Pare Noel, segur que farem unes fotos increïbles dels nostres gossos, encara que tampoc convé ser molt pesats amb això, perquè el més lògic és que no aguanten massa temps amb alguna cosa al cap. També, en comptes dels snacks habituals podem comprar-ne alguns que siguen temàtics de Nadal, i que estiguen fets amb forma d’estreles o arbres de Nadal, a més d’altres motius que ens recorden l’estació en què ens trobem. Un raspall, un plat nou o un frisbee personalitzat amb el nom de la nostra mascota poden ser altres alternatives diferents per a regalar. 


A això se sumen les caixes sorpresa per a gossos; és a dir, un conjunt de diversos productes per al nostre gos que ens pot arribar directament a casa. N’hi ha moltes opcions, i normalment es pot adaptar part del contingut a la mida del gos i les seues particularitats. Es pot comprar de forma puntual o inclús subscriure’s per a rebre una d’estes caixes cada mes, al teu gust!


Regals per als amos dels gossos

I, ja que parlem de gossos, hi ha regals per a amos de gossos? La resposta és que sí. Sabent que una persona adora la seua mascota, podem aprofitar la informació per a obsequiar-lo amb algun tipus de producte que no s’esperava, i que el sorprenga i encante a parts iguals. 


Entre els regals per a amos de gossos que podem trobar, hi ha per exemple estores gracioses amb motius animals, un pack per a principiants (per a aquells que acaben d’adoptar una mascota) o una tassa amb una frase motivadora sobre el fet de tindre gos. Però les opcions no es queden només ací: també podem regalar sabatilles per a anar per casa amb caretes d’animals, bijuteria, coixins, o inclús una funda per a mòbil amb forma de cara de gos! 


Amb estes idees de regals per a mascotes o regals per a amos de gossos no hi haurà res ni ningú que se’t resistisca, promés!