Allotjaments amb mascotes: hotels petfriendly

Cada vegada hi ha més allotjaments que admeten mascotes: els nostres gossos i gats ja ens poden acompanyar en les nostres vacances i disfrutar-ne

mascotes

Compartix

Com funciona un lloc petfriendly?

Un lloc petfriendy és qualsevol allotjament o establiment on està permesa l’entrada als gossos.

El sector turístic és un dels que s’està obrint més ràpidament a esta opció, per això al nostre país ja trobem tot tipus d’allotjaments petfriendly, com ara cadenes hoteleres, hostals, cases rurals, càmpings…

Per a conéixer totes les opcions de què disposem a l’hora de viatjar amb els nostres gossos, també tenim les plataformes informatives online d’allotjaments petfriendly, on es poden buscar per destinacions i per tipus d’establiment turístic.

Esta tendència està a l’alça i, per això, alguns d’estos establiments, de manera divertida, anuncien que són allotjaments per a gossos que admeten humans.


Quant costa dur un gos a un hotel?

En la majoria dels allotjaments petfriendly portar el gos és gratuït, encara que en alguns llocs es cobra un preu d’entre 5 i 10 euros per gos i dia. Els hotels que cobren un preu per allotjar les mascotes ho solen especificar en la normativa.


Normes d’un allotjament petfriendly

Un bon allotjament petfriendly ens farà sentir com en casa, però també ens exigix complir unes certes normes de convivència.

Algunes d’estes normes solen ser:

  • L’animal ha d’estar vacunat i desparasitat, sa i amb la higiene bàsica, i hem de portar la seua cartilla.
  • Hem de portar la mascota lligada en les instal·lacions hoteleres i, en els llocs on es puga deixar solta, ha d’estar sempre davall la nostra supervisió.
  • No se sol permetre deixar la mascota sola a l’habitació.
  • Ens hem de fer càrrec de possibles desperfectes que puguen ocasionar les nostres mascotes de manera accidental.
  • Hem d’arreplegar els excrements.
  • Les mascotes són sempre responsabilitat dels amos i estos han d’estar atents perquè no ocasionen molèsties a altres hostes.


Què s’ha de tindre en compte en un allotjament amb mascotes


Abans de reservar l’estada, és convenient telefonar a l’allotjament per a assegurar-se que no hi ha limitacions de mida o de nombre de mascotes. Per exemple, hi ha establiments que només admeten gossos de fins a 10 quilos, mentre que uns altres només admeten un gos o gat per persona.

També convé informar-se sobre els servicis que trobarem per a les mascotes, com ara llits, menjadores i abeuradors, dutxes o zones recreatives on podrem deixar-los lliures.

Per descomptat, nosaltres som els responsables del seu menjar i tot el que els faça falta per al seu benestar i perquè les vacances siguen un gaudi de tota la família i, ara, gràcies a estos establiments, també dels nostres gossos.