Cassoletes de xocolate i fruita
Ingredients per a 4 persones:
• 1 rajola de xocolate blanc per a fondre
• 1 rajola de xocolate amb llet per a fondre
• 1 rajola de xocolatenegre per a fondre
• 1 mango
• 1 alvocat
• 1 tros depinya
• 6 maduixes o maduixots
• Anous
• Mel
• Caramel líquid
Postres
Compartix
ELABORACIÓ
1. Fon els 3 xocolates en diferents bol al bany demaria.
2. Ompli 3 motles de silicona amb un tipus de xocolate diferent.
3. Fica els motles en el congelador i espera que els xocolates estiguen congelats.
4. Pela la fruita, talla-la a dauets i col·loca-la separada en recipients diferents.
5. Trau els xocolates del congelador, desemmotla’ls i posa’ls en el plat de presentació.
Presentació
Ompli cada tipus de xocolate amb lafruita que li combina millor pel sabor.
1. Cassoleta de xocolate blanc: amb daus demaduixa i amb ratlladura de xocolate blanc per damunt.
2. Cassoleta de xocolate amb llet: amb daus demango.
3. Cassoleta de xocolate negre: amb daus d’alvocat i anous senceres, o amb daus de pinya i fideus de xocolate negre.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací