Galletes de dàtils

Ingredients per a 4 persones:

  200g de dàtils

  200g de sucre moreno

  100g de mantega

  260g de farina

  1ou

  1clara d’ou

  1cullerada d’extracte de vainilla

  1/4de cullerada de bicarbonat

  1cullerada d’aigua calenta

  Sucre en pols

Postres

Compartix

PREPARACIÓN

1.     Pica els dàtils i tritura’ls.

2.     Mescla una part dels dàtils triturats ambl’extracte de vainilla, el sucre moreno i l’aigua calenta.

3.     Tritura-ho tot junt fins a aconseguir una pasta homogènia.

4.     Posa esta pasta en un bol amb la mantega estovada i sucre moreno i mescla-ho fins a integrar-ho tot.

5.     Afig l’ou batut, el bicarbonat i la farina. 

6.     Pasta-ho i mescla-ho tot bé.

7.     Deixa reposar la pasta tapada amb paper de plàstic durant 30 minuts.

8.     Estira la pasta entre dos papers de forn.

9.     Retalla les galletes amb els motles de Nadal.

10. Pinta-les amb clara d’ou.

11. Cuina-les al forn precalfat a 180 ºC fins que estiguen daurades.

12. Deixa-les refredar i, abans de servir-les, empolvora-les amb sucre en pols.


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací