Menú en un pot

Comparte

Ensalada fresca de pot

Ingredients (1 persona)

50 g de pepino
100 g de melón
20 g de cebolla morada
20 g de jamón York
20 g de rúcula
20 g de canónigos
10 g de pimiento rojo
10 g de avellanas tostadas

Aderezo:

20 ml de zumo de limón
10 ml de aceite de oliva
40 g de yogur natural desnatado
5 g de cilantro picado
Sal y pimienta


Preparació

Per a l’adob, mescla la sal i el pebre amb el suc de llima i l’oli d’oliva. Bat-ho fins a emulsionar-ho. Agrega-hi el iogurt i el coriandre picat. Mescla-ho i reserva-ho.

D’altra banda, pica finament el cogombre, el pimentó roig i la ceba roja. Amb una cullereta buidadora fes boletes de meló. Trosseja lleugerament les avellanes. Pica el pernil molt fi i salta’l fins que quede cruixent.

Organitza-ho al pot

  • A la base distribuïx l’adob.
  • Posa-hi el cogombre, el pimentó i la ceba roja.
  • Repartix les avellanes torrades i trossejades.
  • Incorpora-hi el pernil de York.
  • Introduïx les boles de meló.
  • Acaba-ho amb la ruca i els canonges.

Reserva-ho a la nevera fins al moment de consumir.


Informació Nutricional (per ració)


Quinoa, fresas y cherry
       

Ingredients (4 persones)

50g de maduixes
40 g de quinoa
40 g de ricota o brull
40 g de brots d’espinacs
20 g de cebes tendres
10 ml d’oli d’oliva
5 tomaques de cirera
Sal
Pebre

 Adob:

10 ml d’oli d’oliva
6 ml de vinagre de gerd


Preparació

Talla les cebes en làmines, amb la part verda inclosa. Ofega-les amb l’oli d’oliva en un casset. Quan estiguen tendres, incorpora-hi la quinoa, ofega-la durant 2 minuts i cobrix-ho amb aigua de manera que sobrepasse 2 cm. Tira-hi pebre i deixa que es coga uns 15 minuts, fins que el líquid s’evapore. Deixa que es refrede i rectifica-ho de sal si cal.

Renta les maduixes i tomaques de cirera i torca-les. Talla-les per la mitat.

Prepara la vinagreta mesclant bé l’oli d’oliva amb el vinagre de gerd. Salpebra-ho i remena-ho.

Organitza-ho al pot

  • A la base distribuïx l’adob.
  • Agrega-hi la ceba tendra.
  • Repartix la quinoa.
  • Incorpora-hi les tomaques de cirera.
  • Introduïx els trossos de maduixes.
  • Posa-hi la ricota.
  • Acaba-ho amb els brots d’espinac.

Reserva-ho a la nevera fins al moment de consumir.


Informació Nutricional (per ració)

Granola, yogur y fruta

Ingredients (1 persona)

50 g de iogurt natural sense sucre
40 g de granola
30 g de prunes seques
20 g d’albercocs secs tallats per la mitat
10 g de mel
10 g de panses


Preparació

Organitza-ho al pot:

  • A la base distribuïx el iogurt juntament amb la mel.
  • Afig les prunes, els albercocs i les panses.
  • Incorpora-hi la granola.

Reserva-ho a la nevera fins al moment de consumir


Informació Nutricional (per ració)