Strudel de poma

Ingredients per a 4 persones:  

4 ous, 3 rovells, 25 g de maizena, 150 g de sucre, 1 baina de vainilla, 350 ml de llet, 1 poma, Passes, Sucre en pols, 1 rotllo de pasta fil·lo, 50 g de manteg, Fruita seca, Gelat de vainilla


Postres

Compartix

ELABORACIÓ

1. Posa en un cassó els ous, els rovells, el sucre, la vainilla i la maizena i remena-ho bé.

2. Afig-li la llet i posa la mescla a foc mitjà. Quan s’espessisca, retira-la i refreda-la

3. Pela la poma i talla-la a daus menuts.

4. Estén una làmina de pasta fil·lo i pinta-la amb mantega fosa, posa’n una altra capa iaixí fins a fer un conjunt de tres capes

5. Ompli-la amb la crema pastissera i la poma i enrotlla-la apretant bé.

6. Cuina-ho 7 minuts al forn a 180º i decora-ho amb el sucre en pols, les panses i la fruita seca.


Pots acompanyar-ho amb una bola de gelat.