Cassoletes de xocolate i fruita 

Ingredients per a 4 persones:


   1 rajola de xocolate blanc per a fondre

   1 rajola de xocolate amb llet per a fondre

   1 rajola de xocolatenegre per a fondre

   1 mango

   1 alvocat

   1 tros depinya

   6 maduixes o maduixots

   Anous

   Mel

   Caramel líquid

Postres

Compartix

ELABORACIÓ

1.     Fon els 3 xocolates en diferents bol al bany demaria.

2.     Ompli 3 motles de silicona amb un tipus de xocolate diferent.

3.     Fica els motles en el congelador i espera que els xocolates estiguen congelats.

4.     Pela la fruita, talla-la a dauets i col·loca-la separada en recipients diferents.

5.     Trau els xocolates del congelador, desemmotla’ls i posa’ls en el plat de presentació.

 

 

Presentació

 Ompli cada tipus de xocolate amb lafruita que li combina millor pel sabor.


 1.     Cassoleta de xocolate blanc: amb daus demaduixa i amb ratlladura de xocolate blanc per damunt.

2.     Cassoleta de xocolate amb llet: amb daus demango.

3.     Cassoleta de xocolate negre: amb daus d’alvocat i anous senceres, o amb daus de pinya i fideus de xocolate negre.

 

Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací