Milfulls de torró
Ingredients para 4 persones:
• 250g de torró de Xixona
• 1làmina de pasta fullada
• 100ml de llet
• 400g de nata per a muntar
• Sucre en pols
Postres
Compartix
ELABORACIÓ
PER A LA PASTA FULLADA
1. Talla-la en làmines rectangulars (4 per cadamilfull)
2. Punxa 3 làmines amb una forqueta.
3. Cuina-les al forn precalfat a 180 ºC fins que estiguendaurades.
PER A LA MOUSSE DE TORRÓ
1. Fica un bol al congelador uns 30 minuts.
2. Fica la nata en la nevera fins que estiga freda.
3. Mescla en una batedora el torró i la llet fins a aconseguir una crema lleugera.
4. Trau el bol del congelador.
5. Afig-li la nata freda i munta-la amb unes varetes elèctriques o manuals.
6. Mescla la crema de torró amb la nata, amb moviments envolupants perquè la nata no baixe.
PER A EMPLATAR
1. Col·loca en una safata una làmina de pastafullada i posa al damunt la mousse de torró.
2. Repetix este pas amb les altres dos làmines.
3. Acaba amb la làmina que haurà quedat més altaperquè no l’has punxat.
4. Empolvora-ho amb sucre en pols.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací