Galletes de dàtils
Ingredients per a 4 persones:
• 200g de dàtils
• 200g de sucre moreno
• 100g de mantega
• 260g de farina
• 1ou
• 1clara d’ou
• 1cullerada d’extracte de vainilla
• 1/4de cullerada de bicarbonat
• 1cullerada d’aigua calenta
• Sucre en pols
Postres
Compartix
PREPARACIÓN
1. Pica els dàtils i tritura’ls.
2. Mescla una part dels dàtils triturats ambl’extracte de vainilla, el sucre moreno i l’aigua calenta.
3. Tritura-ho tot junt fins a aconseguir una pasta homogènia.
4. Posa esta pasta en un bol amb la mantega estovada i sucre moreno i mescla-ho fins a integrar-ho tot.
5. Afig l’ou batut, el bicarbonat i la farina.
6. Pasta-ho i mescla-ho tot bé.
7. Deixa reposar la pasta tapada amb paper de plàstic durant 30 minuts.
8. Estira la pasta entre dos papers de forn.
9. Retalla les galletes amb els motles de Nadal.
10. Pinta-les amb clara d’ou.
11. Cuina-les al forn precalfat a 180 ºC fins que estiguen daurades.
12. Deixa-les refredar i, abans de servir-les, empolvora-les amb sucre en pols.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací