Milfulls de xocolate 72% i taronja

Ingredients per 4 comensals: 

Pasta fullada Consum.

Sucre en quantitat suficient.

Xocolate 72% Consum.

Nata per a muntar Asturiana.

Suc de taronja 500 ml.

Taronja.

Cacau en pols.

Postres

Compartix

PREPARACIÓN

  1. Precalfem el forn a 180 ºC.
  2. Estenem un paper de forn sobre la safata, l’empolvorem amb sucre, col·loquem la pasta fullada i ho tornem a empolvorar amb sucre.
  3. Per a evitar que la pasta fullada cresca, col·locarem paper de forn sobre la làmina i un recipient al damunt amb cura.
  4. Quan la pasta fullada estiga cuita, la deixem refredar i la tallem amb la mida desitjada.


Per al cremós de xocolate, calfem la nata i 30 grams de sucre, i quan estiga calent afegim el xocolate fins que es fonga. Quan s’haja fos afegim suc de taronja, ho passem per la batedora per a emulsionar-ho bé i ho deixem reposar en la nevera 8 hores.

Per al muntatge intercalarem una capa de pasta fullada i una capa de cremós de xocolate. Per a acabar, ho empolvorem per damunt amb cacau en pols i corfa de taronja ratllada.


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací