Milfulls de xocolate 72% i taronja
Ingredients per 4 comensals:
Pasta fullada Consum.
Sucre en quantitat suficient.
Xocolate 72% Consum.
Nata per a muntar Asturiana.
Suc de taronja 500 ml.
Taronja.
Cacau en pols.
Postres
Compartix
PREPARACIÓN
- Precalfem el forn a 180 ºC.
- Estenem un paper de forn sobre la safata, l’empolvorem amb sucre, col·loquem la pasta fullada i ho tornem a empolvorar amb sucre.
- Per a evitar que la pasta fullada cresca, col·locarem paper de forn sobre la làmina i un recipient al damunt amb cura.
- Quan la pasta fullada estiga cuita, la deixem refredar i la tallem amb la mida desitjada.
Per al cremós de xocolate, calfem la nata i 30 grams de sucre, i quan estiga calent afegim el xocolate fins que es fonga. Quan s’haja fos afegim suc de taronja, ho passem per la batedora per a emulsionar-ho bé i ho deixem reposar en la nevera 8 hores.
Per al muntatge intercalarem una capa de pasta fullada i una capa de cremós de xocolate. Per a acabar, ho empolvorem per damunt amb cacau en pols i corfa de taronja ratllada.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací