Com puc saber si el meu gos és feliç? Fets i senyals que ho indiquen

T’agradaria saber si el teu gos és feliç? Estàs fent-ho bé perquè tinga una vida plena? Et contestem este preguntes en este article. Pren nota!

mascotes

Compartix


Les nostres mascotes són un membre més de la família, inclús els més menuts els consideren com a germans. Igual que amb les persones, volem saber si els nostres gossos són feliços i, en cas que no ho siguen, volem saber com podem aconseguir que estiguen contents.

Encara que no puguem entendre els nostres gossos, podem conéixer els seus estats d’ànim. Com que són descendents dels llops, tenen molts aspectes en comú amb ells; tot i això, amb el pas del temps també han adoptat alguns dels nostres gestos, com ara el somriure. En el cas dels llops, que mostren les dents és símbol d’agressivitat; en canvi, quan ho fa un gos, significa que està feliç o inclús que ens saluda.

Estos són alguns dels senyals que ens indicaran si la nostra mascota és feliç.Què fa feliç un gos?

  • Meneja la cua: El teu gos meneja la cua? És un dels actes que ens revelaran que, efectivament, és feliç. Si la mascota té la cua menuda o enroscada, fixa’t en la punta.
  • És juganer: Les carreres en cercle, que el gos et porte algun objecte perquè li’l llances o els lladrucs breus són sinònim que està de bon humor.
  • Centra la seua atenció en tu: Estarà feliç de jugar amb tu, et buscarà i es posarà content cada vegada que et veja arribar a casa.
  • Li encanten les carícies: Un altre dels senyals que el nostre gos és feliç són els afalacs. Si busca afecte de la gent que està al seu voltant, especialment d’aquells que viuen amb ell, això ens revelarà que té un bon estat d’ànim.
  • Pupil·les dilatades: De la mateixa manera que a les persones se’ns dilaten les pupil·les quan veiem alguna cosa que ens agrada, als gossos els passa el mateix.

    Hi ha poques coses que puguen comparar-se a vore un gos feliç. A més, la seua alegria és contagiosa!