Races de gossos menuts que no creixen 

Hi ha moltes i diverses races de gossos menuts que no creixen. Troba el teu company ideal en miniatura i enamora’t d’estes fascinants mascotes.

mascotes

Compartix


Es diu que compartir la vida amb un gos t’ensenya a estimar d’una manera incondicional. I no només això, perquè moltes persones coincidixen que tindre un amic de quatre potes també contribuïx a tindre una vida més saludable. Però, a vegades, no és fàcil assumir tot el que comporta tindre una mascota, potser per falta d’espai, per falta de temps… Per això, primer de tot, convé saber quin company s’adapta més a nosaltres. 

Quines races de gossos no creixen molt?

Ací et portem noms de races de gossos menuts que no creixen molt i no solten pèl; una cosa que potser t’interessa si tens una casa xicoteta o simplement si t’agraden els gossos menuts. Són les següents:

  • Chihuahua. Raça originària de Mèxic. Es consideren els gossos més menuts del món. Mesuren entre 15 i 30 centímetres i el seu pes oscil·la entre 1,5 kg i 3 kg. Solen ser gossos valents, inquiets i vivaços, encara que són sensibles al fred, per això cal abrigar-los durant els mesos d’hivern. Gràcies a la mida que tenen són ideals per a conviure en pisos menuts. 


  • Terrier de Yorkshire. És una de les races més conegudes actualment de gossets que no creixen molt. Fan com a màxim 20 centímetres i el seu pes està per damunt dels 3 kg. Són molt enèrgics i intel·ligents. 


  • Pinscher miniatura. Originaris d’Alemanya, el seu pes oscil·la entre els 2,5 kg i 5 kg, tot i que solen ser alts de mida. Esta raça de gos que no creix es caracteritza per ser esvelta, per tindre unes orelles triangulars sempre en alerta i per la intel·ligència. 


  • Pomerània. Una altra raça de gossos bonics que no creixen. Solen pesar entre 1 kg i 3 kg, encara que semblen de mida més gran pel seu pelatge que, per cert, sol requerir més cura. Per això mateix, s’han de raspallar tots els dies perquè no tinguen embolics i estiguen sans. Convé saber que tenen un caràcter desconfiat amb els estranys. 


  • Pug. També conegut com a carlí. Fan una mida que no supera els 35 centímetres, però semblen més grans a causa del seu pes. Són prou delicats en salut i, de fet, un dels problemes que més es repetix en esta raça és l’obesitat. Destaca el seu caràcter juganer i social. 


  • Teckel. Col·loquialment es coneix com a gos salsitxa per la forma allargada del seu cos i perquè té les potes curtes. És una raça originària per a la caça que no supera els 9 kg ni els 35 cm.

Fins ací una llista amb 6 noms de races de gossets que no creixen molt. Potser, ara que hem arribat a este punt, vols conéixer races de gossos de mida mitjana i així valorar quin serà l’acompanyant perfecte per a tu. Ja ho saps: qui té un gos té un amic per sempre.