Broquetes de titot i pinya
Ingredients per a 4 persones:
• 1 safata d’estofat de titot
• 1 pinya natural
• 100 ml de suc de pinya
• 2 cullerades de salsa de soja
• 1/2 cullerada de gingebre en pols
• 1 safata de bolets variats
• Sal
• Pebre negre molt
• Oli d’oliva verge extra
Carnes
Compartix
ELABORACIÓ
PER A LA BROQUETA
1. Salpebra els daus de titot.
2. Posa’ls a marinar amb la soja, el suc de pinya i el gingebre molt entre 30 minuts i 1 hora.
3. Després, inserix en una broqueta els daus de titot marinats i alterna’ls amb un tros de pinya fins que completes la broqueta.
4. Passa la broqueta per la planxa i ves pintant-la amb la salsa de marinar, fins que la pinya es caramel·litze i els daus de titot es dauren.
5. Posa la broqueta en el plat.
PER A ACOMPANYAR
1. Salta els bolets en una paella.
2. Afig al plat la resta de la salsa de marinar i els bolets.