Broquetes de titot i pinya

Ingredients per a 4 persones:

   1 safata d’estofat de titot

   1 pinya natural

   100 ml de suc de pinya

   2 cullerades de salsa de soja

   1/2 cullerada de gingebre en pols

   1 safata de bolets variats

   Sal 

   Pebre negre molt

   Oli d’oliva verge extra

Carnes

Compartix

ELABORACIÓ


PER A LA BROQUETA 

1. Salpebra els daus de titot.

2. Posa’ls a marinar amb la soja, el suc de pinya i el gingebre molt entre 30 minuts i 1 hora.

3. Després, inserix en una broqueta els daus de titot marinats i alterna’ls amb un tros de pinya fins que completes la broqueta.

4. Passa la broqueta per la planxa i ves pintant-la amb la salsa de marinar, fins que la pinya es caramel·litze i els daus de titot es dauren. 

5. Posa la broqueta en el plat.

 

PER A ACOMPANYAR

1. Salta els bolets en una paella.

2. Afig al plat la resta de la salsa de marinar i els bolets.