Rellom de porc amb fines herbes 

Ingredients per a 4 persones:

  1 rellom de porc 

  100 ml de caldo de pollastre

  150 ml de mistela blanca

  1 ceba tendra

  2 alls

  1/5 kg de creïlles de guarnició

  1/2 cullerada de maizena 

  Pebre negre

  Sal

  Oli d’oliva verge extra

  Herbes provençals

  Panses (opcional)

  Orellanes (opcional)

Carnes

Compartix

ELABORACIÓ


PER AL FILET

1. Talla els extrems del rellom i la resta, a medallons.

2. Salpebra’ls.

3. Segella els medallons en una paella amb l’oli d’oliva ben calent.

 

PER A LA SALSA 

1. Frig la ceba i l’all (tallats abans a daus) en el mateix oli fins a estovar-los.

2. Afig la mistela i cuina-ho fins que s’evapore l’alcohol.

3. Dissol la maizena en el caldo de pollastre.

4. Aboca el caldo amb la maizena a la paella i sala-ho al gust.

5. Deixa-ho coure fins que s’espessisca.

6. Una vegada cuit, tritura la salsa fins a aconseguir una textura lleugera.

 

PER A LA GUARNICIÓ

1. Bull les creïlles.

2. Talla les creïlles cuites a mitats.

3. Salpebra-les i afig-los herbes provençals, pebre roig dolç i oli d’oliva.

4. Salta-les en una paella.


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací