Confit d’ànec

Ingredientes para 4 personas:
• 4 cuixes d’ànec amb pell
• 1 bossa de fruites roges congelades
• 250 ml de suc de taronja
• 2 cullerades de sucre blanc
• 1 cullerada de crema balsàmica
• 1 cullerada de maizena
• Pebre negre
• Sal
• Oli d’oliva verge extra
Carnes
Compartix
ELABORACIÓ
PER A LA SALSA
1. Posa en una olla les fruites roges, el suc de taronja, el sucre i la crema balsàmica.
2. Cuina-ho a foc lent perquè els sabors es mesclen bé.
3. Dissol la maizena en un poc d’aigua.
4. Afig-la a la salsa.
5. Cuina-ho tot junt fins a aconseguir la textura que t’agrade.
PER A L’ÀNEC
1. Salpebra la cuixa d’ànec.
1. Precalfa el forn a 180ºC.
2. Cuina la cuixa d’ànec al forn durant 30 minuts.
3. Els últims 15 minuts apuja la temperatura del forn a 220 ºC fins que la cuixa d’ànec es daure.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací