Confit d’ànec

Ingredientes para 4 personas:

  4 cuixes d’ànec amb pell

  1 bossa de fruites roges congelades

  250 ml de suc de taronja

  2 cullerades de sucre blanc

  1 cullerada de crema balsàmica

  1 cullerada de maizena

  Pebre negre

  Sal

  Oli d’oliva verge extra

Carnes

Compartix

ELABORACIÓ


PER A LA SALSA 

1. Posa en una olla les fruites roges, el suc de taronja, el sucre i la crema balsàmica.

2. Cuina-ho a foc lent perquè els sabors es mesclen bé.

3. Dissol la maizena en un poc d’aigua.

4. Afig-la a la salsa.

5. Cuina-ho tot junt fins a aconseguir la textura que t’agrade.

 

PER A L’ÀNEC

1. Salpebra la cuixa d’ànec.

1. Precalfa el forn a 180ºC.

2. Cuina la cuixa d’ànec al forn durant 30 minuts.

3. Els últims 15 minuts apuja la temperatura del forn a 220 ºC fins que la cuixa d’ànec es daure.   


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací