Royal de galtes de porc i tomaques cherry
Ingredients per a 4 comensals:
Galtes de porc 8 u.
Ceba 1 u.
Porro 1 u.
Carlota 2 u.
Farina c/s
Vi negre 250 ml
Aigua
Aromàtiques.
Sal.
Oli.
Pebre.
Tomaques cherry 300 g.
Carnes
Compartix
ELABORACIÓ
- Salpebrem les galtes de porc. Les passem per farina, les marquem en una olla amb oli i les retirem.
- Tallem les verdures i les sofregim en el mateix oli on hem marcat les galtes.
- Afegim el vi negre i les galtes de porc i ho cobrim amb aigua. Deixem que es facen a foc lent fins que estiguen a punt.
- Retirem les galtes i reduïm el caldo i les verdures fins que tinguen una textura cremosa.
- Esmollem les galtes calentes i les enrotllem en paper de plàstic amb forma de cilindre; les deixem reposar a la nevera 12 hores.
- Quan estiguen fredes, les tallem a medallons.
- Per a la guarnició, tallem uns tomaques cherry per la mitat i les saltem en una paella amb una miqueta d’oli, i afegim timó o romer aromàtic al gust. Quan s’hagen ablanit, afegim un raget de vi i ho deixem reduir.
- Per a l’emplatament calfem el suc de les galtes d’una banda i, de l’altra, els medallons al forn 15 minuts. Posem els medallons al plat, afegim el suc i ho acompanyem amb la guarnició de tomaques cherry.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací