Royal de galtes de porc i tomaques cherry

Ingredients per a 4 comensals: 

Galtes de porc 8 u.

Ceba 1 u.

Porro 1 u.

Carlota 2 u.

Farina c/s

Vi negre 250 ml

Aigua

Aromàtiques.

Sal.

Oli.

Pebre.

Tomaques cherry 300 g.

Carnes

Compartix

ELABORACIÓ 

  1. Salpebrem les galtes de porc. Les passem per farina, les marquem en una olla amb oli i les retirem.
  2. Tallem les verdures i les sofregim en el mateix oli on hem marcat les galtes.
  3. Afegim el vi negre i les galtes de porc i ho cobrim amb aigua. Deixem que es facen a foc lent fins que estiguen a punt.
  4. Retirem les galtes i reduïm el caldo i les verdures fins que tinguen una textura cremosa.
  5. Esmollem les galtes calentes i les enrotllem en paper de plàstic amb forma de cilindre; les deixem reposar a la nevera 12 hores.
  6. Quan estiguen fredes, les tallem a medallons.
  7. Per a la guarnició, tallem uns tomaques cherry per la mitat i les saltem en una paella amb una miqueta d’oli, i afegim timó o romer aromàtic al gust. Quan s’hagen ablanit, afegim un raget de vi i ho deixem reduir.
  8. Per a l’emplatament calfem el suc de les galtes d’una banda i, de l’altra, els medallons al forn 15 minuts. Posem els medallons al plat, afegim el suc i ho acompanyem amb la guarnició de tomaques cherry.


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací