Minirellom de vedella wellington 

Ingredients per a 4 persones:

   1 rellom de vedella gallega

   1 làmina de pasta fullada

   200 g de mousse d’ànec

   1 ou

   1 safata de xampinyons 

   Cebetes en vinagre

   Tomaques seques en oli

   Sucre moreno

Carnes

Compartix

ELABORACIÓ


PER AL MINIRELLOM DE WELLINGTON

1. Talla el rellom a medallons.

2. Marca els medallons en una paella i reserva’ls.

3. Talla els xampinyons molt xicotets i salta’ls.

4. Amb un tallapastes, talla la pasta fullada en cercles que siguen més amples que el rellom.

5. Ompli la pasta tallada amb la mousse d’ànec escampada, els xampinyons i el medalló de rellom.

6. Tanca els farcellets i pinta’ls amb un ou batut.

7. Cuina’ls al forn fins que estiguen daurats.

 

PER A LA GUARNICIÓ AGREDOLÇA

1. Talla les cebetes en vinagre a quarts.

1. Salta-les en una paella a foc lent amb les tomaques seques en oli i el sucre moreno.


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací