Pastís de crema amb pinya i taronja

Ingredients per a 4 persones:  

Pasta brisa, sucre en pols, 1 taronja, 1 pinya, 10grs de mantega, 1 clara d'ou, 50grs de sucre. 


Per a la crema de pastisseria: 250ml de llet, 4 rovells d'ou, 40grs de sucre, 20 grs de farina

Postres

Compartix


PREPARACIÓN

1. Prepara la fruita: pela la taronja i talla-la a rodanxes; la pinya, 100 g trossejats i la resta a rodanxes.

2. Bat els rovells, el sucre i la Maizena en un bol.

3. Posa llet a calfar en un casset i, quan comence a bullir, afig-li els rovells i remena-ho bé fins que tinga la consistència de crema de pastisseria.

4. Empolvora la pasta brisa amb sucre en pols, talla-la en cercle i posa-la en un motle.

5. Farcix-la amb crema de pastisseria, mesclada amb pinya trossejada, i cuina-ho al forn durant 20 minuts a 180 °C.

6. Trau el pastís del forn i col·loca-hi unes rodanxes de taronja i de pinya, afig-li un poc de mantega i empolvora-ho amb un pessic de sucre.

7. Per al merengue, munta la clara a punt de neu amb el sucre. Decora el pastís amb el merengue i gratina’l 1 minut.