Cassoletes de salmó

Ingredients per a 4 persones:

  4 tallades de salmó fumat

  400 g de formatge en crema

  2 cullerades soperes de maionesa 

  500 g de llagostins cuits. 

  Anet fresc

  1 làmina de pasta fullada

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ


PER A LA PASTA FULLADA

1. Talla-la en cercles. Per fer-ho pots ajudar-ted’un motle de cuina.

2. Amb un motle més xicotet, marca’ls i punxa’ls per dins amb una forqueta.

3. Precalfa el forn a 180 ºC.

4. Fes els cercles de pasta fullada al forn fins que estiguen daurats.

5. Deixa’ls refredar.

 

PER A LA MESCLA

1. Pica l’anet i reserva’l.

2. Pela els llagostins i talla’ls a trossos xicotets.

3. Posa en un bol els llagostins i l’anet amb la maionesa i el formatge crema.

4. Mescla-ho tot molt bé.

5. Reserva-ho en la nevera fins al moment d’emplatar.

 

PER A L’EMPLATAMENT

1. Col·loca les cassoletes en una font.

2. Posa al damunt la mescla de llagostins.

3. Sobre esta mescla, col·loca les làmines desalmó.

4. Acaba empolvorant-ho amb l’anet picat.

 

Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací