Cassoletes de salmó
Ingredients per a 4 persones:
• 4 tallades de salmó fumat
• 400 g de formatge en crema
• 2 cullerades soperes de maionesa
• 500 g de llagostins cuits.
• Anet fresc
• 1 làmina de pasta fullada
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
PER A LA PASTA FULLADA
1. Talla-la en cercles. Per fer-ho pots ajudar-ted’un motle de cuina.
2. Amb un motle més xicotet, marca’ls i punxa’ls per dins amb una forqueta.
3. Precalfa el forn a 180 ºC.
4. Fes els cercles de pasta fullada al forn fins que estiguen daurats.
5. Deixa’ls refredar.
PER A LA MESCLA
1. Pica l’anet i reserva’l.
2. Pela els llagostins i talla’ls a trossos xicotets.
3. Posa en un bol els llagostins i l’anet amb la maionesa i el formatge crema.
4. Mescla-ho tot molt bé.
5. Reserva-ho en la nevera fins al moment d’emplatar.
PER A L’EMPLATAMENT
1. Col·loca les cassoletes en una font.
2. Posa al damunt la mescla de llagostins.
3. Sobre esta mescla, col·loca les làmines desalmó.
4. Acaba empolvorant-ho amb l’anet picat.
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací