Tomaques raf al forn amb pesto i anous

Ingredients per a 6 persones:

· 6 tomaques Raf

· 250 g de tomaques cherry mix

· 2 boles de mozzarella

· 2 cabeces d’alls

· 40 g d’alfàbega

· Oli d’oliva

· 100 g d’anous

· 50 g de formatge parmesà

· Sal

· Pebre negre

Entrantes y aperitivos

Compartix

PREPARACIÓN

1. Torra al forn les tomaques senceres i les cabeces d’alls tallades per la mitat, amb oli, sal i pebre, a 180 ºC durant 20 minuts.

2. Mentrestant, fes el pesto (o compra’l ja fet). En el got d’una picadora tritura l’alfàbega, un all, parmesà, la meitat de les anous, un raget d’oli d’oliva, sal i pebre.

3. Trau les tomaques del forn, afig-los la mozzarella, arruixa-les amb la salsa pesto i afig-los la resta d’anous picades. Servix-ho temperat.