Bolets xiitake farcits

Ingredients per a 4 persones:

  8 bolets xiitake grans

  Sobrassada picant

  1 ceba tendra

  Ceba fregida cruixent

  Pebre negre

  Sal

  Oli d’oliva verge extra

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ

1. Lleva els troncs dels bolets i reserva’ls.

2. Frig la ceba tendra amb un poc d’oli d’oliva.

3. Fon la sobrassada a la mateixa paella i mescla-la amb la ceba.

4. Reserva-ho fins que estiga fred.

5. Col·loca els bolets a la safata del forn,salpebra’ls al gust i ompli’ls amb la mescla de sobrassada picant i ceba.

6. Precalfa el forn a 190 ºC i fes el bolets fins que estiguen daurats.

7. Emplata’ls i dona’ls un toc cruixent amb un topping de ceba cruixent. 


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací