Noms de gats: dels clàssics als més originals

L’arribada d’un gat a casa sempre és una bona notícia. Des del primer dia cal tractar-lo amb l’amor i el respecte que mereix un animal. Triar un bon nom que encaixe amb la seua personalitat és tan important com la resta de cures que li donarem. Necessites suggeriments? Descobrix els noms més originals, els més populars i els més famosos entre les celebritats felines.

mascotes

Compartix


Els gats són animals molt més independents que els gossos. Tot i això, també reaccionen a les crides i a les ordres, per això és important no precipitar-se a l’hora de triar el nom ideal. Quan tries un nom per al teu gatet, pots triar el que preferisques, però si vols que se l’aprenga com més prompte millor i que atenga la teua crida, hauria de complir alguns requisits.

Ha de ser un nom curt, d’una o de dos síl·labes com a molt. Així serà fàcil de recordar per a la nostra mascota. Els gats atenen millor les vocals “a” i “i”, encara que és més important que siga un nom fàcil de pronunciar. Una altra regla que hem de seguir és no utilitzar un nom massa comú, ni un nom que ja estiga repetit a casa. També hem d’evitar triar un nom similar al d’una altra mascota. Si tenim un gos i un gat o dos gats i els anomenem “Tico” i “Nico”, ells no sabran distingir-los. Tampoc s’ha de paréixer a paraules que utilitzem diàriament, perquè no es confonguen. L’habitual és que en un parell de setmanes hagen aprés el seu nom, encara que dependrà molt de l’animal, per això és necessari dedicar-li temps i molta paciència.

Ha de ser un nom curt, d’una o de dos síl·labes com a molt.

Noms de gats famosos, originals, clàssics...

Hi ha moltíssims noms per a triar. Podem fixar-nos en el seu color de pèl, en la seua personalitat o en algun tret físic que hi destaque. També podem donar una ullada als noms de gats famosos. Hi ha noms originals i altres de graciosos. Siga mascle o femella, hi ha una infinitat d’apel·latius per a trobar el que s’adapte millor al teu gat. A continuació en teniu alguns.


•  Gats famosos: Félix, Garfield, Tom, Doraemon, Silvestre, Kitty, Llucifer, Azrael…

•  Segons el color: Snow, Snowy, Núvol, Floquet, Blanquet, Cotton, Anubis, Blacky, Tizón, Nit, Dark, Gold, Goldie, Rosset, Tiger, Leo, Sol, Sunny…

•  Noms originals: Akira, Akiles, Dòmino, Kàtmandu, Kheops, Moscou, Neo, Paris, Dàtil, Jazz, Ringo, Nil, Kafka…

•  Noms graciosos: Bandit, Bigots, Cheto, Chicho, Chispa, Calcetins, Cookie, Cupcake, Frijolito, Galleta, General, Goliath, Grosset, Taquetes, Llima, Lolo, Pantera, Panda, Miau, Trasto, Peülles, Pizza…

•  Noms clàssics: Duc, Gus, Gris, Leo, Misifú, Bella, Max, Charlie, Pelusa…