Prepara la llista de la compra per a una escapada amb els amics

Organitza una bona llista de la compra i disfruta d’una escapada perfecta. Descobrix ací com es fa!

saber comprar

Compartix


Llista de la compra per a una escapada a una casa rural amb amics

Amb l’arribada del bon temps, es presenta l’ocasió perfecta per a organitzar la tan anhelada escapada amb amics a un càmping o una casa rural. És important planificar i organitzar prèviament tots i cada un dels secrets del viatge, i la llista de la compra amb tot el menjar i la beguda que cal portar és un bon punt per a començar. A més, sol ser un aspecte conflictiu del pla, sobretot, com més persones participen en l’escapada, ja que cada una té els seus gustos i preferències.

Heu de planificar bé els dinars i els sopars que voleu preparar i tindre presents els ingredients necessaris per a saber què comprareu i no passar-vos-en. D’esta manera, vos podreu limitar a disfrutar de l’estada de relax sense haver de patir per la llista de la compra.

Receptes fàcils de dinars i sopars amb amics

Per a cuinar uns dinars i uns sopars senzills i fàcils quan esteu de vacances, podeu preparar des d’originals sopars temàtics fins a plats comuns que encerten per a tots. Estos suggeriments són genials per a compartir-los amb amics.

El clàssic sopar mexicà és un encert segur. A qui no li agraden receptes típiques com burritos, fajitas, enchiladas o quesadillas? Podeu servir els nachos acompanyats de salses diferents o amb carn picada i formatge gratinat per damunt.

Una altra proposta és recórrer a les pizzes casolanes, que també són fàcils d’elaborar. N’hi ha prou de comprar-ne els ingredients i distribuir-los al vostre gust sobre la pasta. Podeu triar la preferida de cada amic i fer-la en versió gran, o tastar versions diferents fent-ne diverses de més menudes.

Si fa bon temps per a sopar a l’aire lliure, les barbacoes no fallen mai. Podeu cuinar moltíssimes receptes a la graella amb carn, peix, verdura i, inclús, fruita. No teniu cap excusa per a no fer una barbacoa, encara que en el grup d’amics hi haja molts gustos variats i diferents.Idees de desdejunis amb amics

Per a la menjada més important del dia no són poques les receptes que es poden elaborar. Toca triar bé, perquè és el menjar que hauria de proporcionar més aportació energètica.

Una idea que sempre funciona és el desdejuni continental clàssic, que inclou opcions diferents de beguda com café, suc, llet i infusió acompanyades de dos peces dolces i una de salada. N’hi ha per a tots els gustos, com, per exemple, un minisàndwitx amb tomaca i pernil ibèric o un minisàndwitx de salmó amb crema de formatge acompanyat d’una peça de fruita de temporada, un croissant, una palmera amb xocolate o un dònut.

Si preferiu seguir la tendència, podeu optar pel brunch, compost per cinc plats en total, dolços i salats, sempre acompanyats de café, suc, llet o infusió. Entre els dolços, et recomanem un iogurt amb musli i fruites roges, fruites de temporada, coques o dònuts. I, per a les opcions salades, podeu preparar torrades de pernil i formatge, alvocat i salmó, minisàndwitxs variats o minicroissants variats, entre moltes altres opcions.