Regals originals per a l’amic invisible 

Busques regals originals per a l’amic invisible per a poder sorprendre? Si no saps què comprar, te’n portem moltes idees originals. Pren nota!

saber comprar

Compartix


Arriben les festes de Nadal i no són poques les persones que opten per fer l’amic invisible: amb la família, amb amics, en el treball… Però, clar, tot el món vol que els seus regals siguen originals i causen sensació. Davant d’això, tranquil·litat: hi ha moltes idees originals per a l’amic invisible. Només cal ordenar les prioritats, és a dir, saber el pressupost marcat i tindre en compte els gustos de la persona a qui regalarem per a tractar que li encante la nostra elecció.


Entre els regals d’amic invisible per a dona destaquen fonamentalment aquells destinats a la cura personal. I és que ja ho diuen les veus expertes: és tan important cuidar-se per dins com per fora. En este sentit, podem regalar crema per a les mans o per als peus; sabons, olis o una bona màscara; o algun perfum per a la roba de llit o la roba personal… Actualment, a més, hi ha moltes marques que inclouen un xicotet assortiment d’estos productes en alguna caixa o cofre amb diferents aromes, cosa que també ens permet triar en la mesura possible. 


Estos tipus d’obsequis, d’altra banda, també són una opció perfecta com a regals d’amic invisible per a home, ja que, després de tot, regalar-se moments i un poc de cura sempre és positiu. I cuidar-se la pell, a més, no és cap broma, especialment a mesura que passen els anys.


Però la cosa no queda ací: hi ha més regals originals per a amics invisibles, com alguna cosa per a menjar o per a beure. Per exemple, alguna delícia gurmet, com podria ser un xocolate amb algun sabor curiós, o algun tipus de cervesa més estranya o exclusiva que se n’isca de la normalitat, tant pels ingredients com per l’envàs.


A estes opcions se sumen un altre tipus de regals que són grans clàssics i servixen pràcticament per a tota la família, com les tasses o els llibres. Les primeres, per exemple, no solament servixen per a prendre’s un café o un xocolate calent (que també), sinó que es poden utilitzar com a contenidor de llapis i material de papereria. En el cas dels llibres, evidentment, la seua funció principal és ser llegits, però també poden utilitzar-se com a decoració. Hui dia n’hi ha moltíssims a la nostra disposició, per tant pots intentar obtindre alguna informació de la persona que et toca regalar i acostar-te a una llibreria a vore què hi pots trobar. Si acompanyes el llibre amb alguna targeta o detall de papereria, segur que arredonixes del tot el regal.


 Regals graciosos per a l’amic invisible

Hi ha regals graciosos per a l’amic invisible? A cabassos! Per exemple, sense anar més lluny, uns calcetins. En tens de tota classe: des d’inspirats en sèries de televisió fins a d’altres que tinguen divertides icones, passant per alguns amb frases motivadores o inspiradores. I és la típica peça de roba que tot el món (absolutament tot) pot usar, especialment a l’hivern.  


Una altra opció és compartir records. Per a fer-ho possible, només necessites fotos amb la persona a qui hages de fer el regal. Imprimixes les que siguen més boniques, icòniques o gracioses i les fiques en una caixa o amb algun embolcall que deixe volar la teua imaginació. I voilà! Un regalàs tan emocionant com atemporal que servix per a expressar tot l’afecte i que es convertix, a més, en un àlbum de records que sempre estarà al costat de la persona que estimem. 


A més de compartir records, compartir jocs de taula o cartes també resulta una decisió encertada. Ara, precisament, hi ha una gran varietat d’este tipus de passatemps. Per exemple, els de cartes, tant els clàssics de sempre com uns altres sobre diferents temàtiques com ara misteri o terror. També els jocs de tauler són una opció que poden agradar molt: d’estratègia, col·laboratius, de recursos… I amb una infinitat de temàtiques: inspirats en sèries o pel·lícules, en llibres o en mons fantàstics.


No hi ha dubte: amb aquestes idees originals per a l’amic invisible et serà molt fàcil encertar.