Tovalletes humides

Per als bebés, per a desmaquillar, autobronzejadores, per a la casa… Hi ha tovalletes humides pràcticament per a qualsevol ús. Vols conéixer les seues diferències?

a examen

6 maig 2016

Compartix

L’aparició al mercat de les tovalletes humides infantils va suposar una gran revolució. La comoditat de poder netejar la delicada pell del bebé sense necessitat de disposar d’un recipient i una esponja amb aigua i sabó va posar el punt de partida a un producte que, a poc a poc, s’ha anat estenent a altres àmbits de la vida quotidiana.

 El món de la cosmètica és el que més ha evolucionat en este aspecte: a més de les tovalletes de bebé, hi ha tovalletes desmaquilladores, autobronzejadores, per a la higiene íntima, per a la neteja de cara i mans, etc. I, a més, també podem trobar al supermercat tovalletes fins i tot per a la casa o per al cotxe.

TOVALLETES PER A BEBÉS

Netegen de forma eficaç la pell del bebé en una sola passada, i la deixen suau i neta. Se’n poden trobar diversos tipus: per a pells sensibles, atòpiques, extrasuaus, formulades sense parabens, etc. Han d’estar testades dermatològicament.

TOVALLETES D'HIGIENE ÍNTIMA

De textura suau i resistent, este tipus de tovalletes estan indicades per a la higiene íntima diària. Es presenten en formats menuts perquè el seu ús i l’eliminació de la brutícia i els bacteris siguen més còmodes.

 N’hi ha de diversos tipus segons l’ús: fresques, per a reduir picors i irritacions, antibacteris, etc.

¡Mai al WC!
Llevat que ho indique el mateix envàs, totes les tovalletes s’han de rebutjar juntament amb els residus orgànics, ja que tarden molt adesintegrar-se.

TOVALLETES PER A LES MANS

Per a molts, d’ús imprescindible, les tovalletes per ales mans suposen una alternativa a la crema de mans, ja que oferixen neteja i hidratació en un mateix producte. Són la forma més eficaç de netejar-se les mans quan ens trobem fora de casa


TOVALLETES FACIALS

Segons la seua aplicació, podem trobar-ne de desmaquilladores, netejadores... I totes oferixen un avantatge molt valorat: tindre diverses cures en un sol producte.

Compostes per ingredients actius, netegen en profunditat eliminant restes de brutícia i aporten la màxima frescor. A més, oferixen les propietats antioxidants que la pell necessita i també purifiquen. Segons el seu ús, cada una té unes propietats específiques.


TOVALLETES PERO AL WC

Indicades especialment perquè els xiquets puguen netejar-se sols de manera fàcil i còmoda, estes tovalletes estan compostes per un teixit suau i resistent, i a més contenen una loció dermoprotectora que protegix i manté el grau d’hidratació natural de la pell.

Es presenten en formats còmodes i fàcils d’utilitzar i de transportar, i ens permeten fer un canvi de bolquer en qualsevol moment del dia.

TOVALLETES PER A LA NETEJA DE LA CASA

Per al forn, la cuina, els banys, els mobles, la ximenera, la barbacoa, multiusos…: hi ha un gran ventall de tovalletes netejadores per a la casa. Són molt pràctiques, ja que no alcen gens de pols, i còmodes perquè no ocupen massa espai i permeten evitar tindre a casa productes químics, perillosos per als xiquets.