Cebiche de mango
Ingredients per a 4 persones:
• 2 mangos grans
• 2 llimes dolces
• 1 llima
• 1 taronja
• 1 ceba roja
• 1 branca d’api
• 1 grapat de coriandre
• 4 cogombrets
• Sal
• Oli d’oliva verge extra
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
PER A LA LLET DE TIGRE
1. Esprem la llima, la llima dolça i la taronja amb la mà.
2. Talla l’api i el coriandre a trossets xicotets.
3. Talla la ceba roja a la juliana.
4. Mescla-ho tot en un bol.
PER A COMPLETAR LARECEPTA
1. Pela el mango i talla’l a daus.
2. Afig-lo a la llet de tigre.
3. Sala-ho al gust i tira-hi un raget d’oli d’oliva.
4. Deixa-ho marinar uns minuts fins al moment de servir (30 minuts mínim, 6 hores màxim).
Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací