Fruita d'estiu
Comparte
Polos de meló
Ingredientes (8-10 unitats)
600 g de meló de tot l’any
150 ml d’aigua
Suc d’1 o 2 llimes depenent de l’acidesa
150 g sucre (la quantitat pot variar segons la dolçor del meló)
Preparació
- Fes bullir l’aigua dos minuts amb pitera o sucre, deixa-la refredar i tira-hi el suc de llima.
- Posa en la batedora elèctrica tots els ingredients i tritura’ls fins que tinguen una textura fina.
- Fica-ho en motles i congela-ho.
Ensalada de ruca i nectarina
Ingredientes (4 persones)
150 g ruca
2 nectarines
40 g anous
100 g formatge fresc de cabra
Vinagreta:
1 cullerada d’alfàbega fresca picada
30 ml de vinagre balsàmic
100 ml oli d’oliva
1 cullerada de mel
pebre de molinet
Preparación:
- Posa en un bol els ingredients de la vinagreta i emulsiona’ls bé amb l’ajuda d’una vareta.
- Col·loca en un plat la ruca amb el formatge de cabra trossejat i adoba-ho amb la vinagreta.
- Passa les nectarines tallades en gallons per una graella calenta i col·loca-les en l’ensalada de ruca.
4. Empolsa-ho amb unes anous, i disfruta!
Smoothie d'estiu
Ingredientes (4 personas)
450-500 g de bresquilla madura
120 g de iogurt grec sense sucre
½ culleradeta de suc de llima
Mel
Alfàbega per a decorar
Llet
Preparación:
- Llava les bresquilles, pela-les i trosseja-les.
- Col·loca-les en una bossa de plàstic i deixa-les una hora al congelador.
- Bat el iogurt amb una miqueta de mel.
- Tritura la bresquilla congelada i, a poc a poc, ves afegint-hi el iogurt i el suc de llima fins a aconseguir una textura homogènia.
- Un consell: si veus que ha quedat molt espés, tira-hi un poc de llet fins que quede al teu gust. També pots triturar una miqueta de gel i servir-ho com a granissat decorat amb unes fulles d’alfàbega.
Planifica tus recetas
Visita el Planificador de Consum
Planifica tus recetas