Fruita d'estiu

Comparte

Polos de meló

Ingredientes (8-10 unitats)

600 g de meló de tot l’any

150 ml d’aigua

Suc d’1 o 2 llimes depenent de l’acidesa 

150 g sucre (la quantitat pot variar segons la dolçor del meló)

Preparació

  • Fes bullir l’aigua dos minuts amb pitera o sucre, deixa-la refredar i tira-hi el suc de llima.
  • Posa en la batedora elèctrica tots els ingredients i tritura’ls fins que tinguen una textura fina. 
  • Fica-ho en motles i congela-ho.

 

Ensalada de ruca i nectarina 

Ingredientes (4 persones)

150 g ruca

2 nectarines

40 g anous

100 g formatge fresc de cabra

Vinagreta:

1 cullerada d’alfàbega fresca picada

30 ml de vinagre balsàmic

100 ml oli d’oliva

1 cullerada de mel

pebre de molinet


Preparación:

  • Posa en un bol els ingredients de la vinagreta i emulsiona’ls bé amb l’ajuda d’una vareta.
  • Col·loca en un plat la ruca amb el formatge de cabra trossejat i adoba-ho amb la vinagreta.
  • Passa les nectarines tallades en gallons per una graella calenta i col·loca-les en l’ensalada de ruca.
    4. Empolsa-ho amb unes anous, i disfruta!

Smoothie d'estiu

Ingredientes (4 personas)

450-500 g de bresquilla madura

120 g de iogurt grec sense sucre

½ culleradeta de suc de llima

Mel

Alfàbega per a decorar

Llet


Preparación:

  • Llava les bresquilles, pela-les i trosseja-les.
  • Col·loca-les en una bossa de plàstic i deixa-les una hora al congelador.
  • Bat el iogurt amb una miqueta de mel.
  • Tritura la bresquilla congelada i, a poc a poc, ves afegint-hi el iogurt i el suc de llima fins a aconseguir una textura homogènia.
  • Un consell: si veus que ha quedat molt espés, tira-hi un poc de llet fins que quede al teu gust. També pots triturar una miqueta de gel i servir-ho com a granissat decorat amb unes fulles d’alfàbega.