Polp amb parmentier

Ingredients per a 4 persones:

  1 pota de polp cuit

  1 kg de creïlles

  250 ml de llet

  2 cullerades de mantega

  Pebre negre

  Pebre roig picant

  Pebre roig dolç

  Oli d’oliva verge extra

Pescados

Compartix

ELABORACIÓ


PER A LA PARMENTIER

1. Pela les creïlles, talla-les i tira-les a bollir.

2. Una vegada bollides, tritura-les amb la llet, la mantega, el pebre negre i un poc de sal.

 

PER AL POLP

1. Talla les potes de polp a rodanxes.

2. Torra-les a la planxa amb un poc de pebre roig dolç per a donar més vistositat al plat.

 

PER A L’EMPLATAMENT

1. Utilitza uns gots de didalet.

2. Ompli’ls amb parmentier de creïlla fins a la mitat.

3. Tira per damunt un poc de pebre roig dolç i un raget d’oli d’oliva.

4. Punxa una rodanxa de polp amb un furgadents.

5. Col·loca-la en la part de dalt en horitzontal per a donar-li un toc més innovador.


Pots comprar tots els ingredients d'aquesta recepta, ací