Taco de cecina amb parmesà
Ingredients per a 4 persones:
• 1 bossa de formatge parmesà ratllat
• 100 g cecina a tallades fines
• 1 mango
• 1 safata de tomaques cherry
• 1 bossa de brots (ruca i canonges)
• 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
• 3 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena
• Sal
• Pebre negre
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
PER AL TACO
1. Posa en una safata de forn paper sulfuritzat o de forn.
2. Col·loca en la safata amb el paper 4 muntonets de formatge parmesà.
3. Xafa’ls amb la mà per donar-los forma de cercle.
4. Fica’ls al forn a 180 ºC fins que el formatge es fonga.
5. Trau-los del forn i, abans que es refreden del tot, dona’ls forma de taco.
6. Deixa’ls col·locats en un corró de cuina perquè no perden la forma.
PER A LA VINAGRETA
1. Col·loca en un bol la sal i el pebre negre al gust.
2. Afig l’oli d’oliva i el vinagre de Mòdena.
3. Mescla-ho bé i reserva-ho en la nevera.
PER AL FARCIMENT
1. Pela el mango, talla’l a làmines d’un gruix mitjà i reserva-les en la nevera.
2. Renta les tomaques cherry, talla-les per la mitat i reserva-les en la nevera.