Taco de cecina amb parmesà 

Ingredients per a 4 persones:

   1 bossa de formatge parmesà ratllat

   100 g cecina a tallades fines

   1 mango

   1 safata de tomaques cherry

   1 bossa de brots (ruca i canonges)

   4 cullerades d’oli d’oliva verge extra

   3 cullerades de vinagre balsàmic de Mòdena 

   Sal 

   Pebre negre

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ


PER AL TACO

1. Posa en una safata de forn paper sulfuritzat o de forn.

2. Col·loca en la safata amb el paper 4 muntonets de formatge parmesà.

3. Xafa’ls amb la mà per donar-los forma de cercle.

4. Fica’ls al forn a 180 ºC fins que el formatge es fonga.

5. Trau-los del forn i, abans que es refreden del tot, dona’ls forma de taco.

6. Deixa’ls col·locats en un corró de cuina perquè no perden la forma.

 

PER A LA VINAGRETA

1. Col·loca en un bol la sal i el pebre negre al gust.

2. Afig l’oli d’oliva i el vinagre de Mòdena.

3. Mescla-ho bé i reserva-ho en la nevera.

 

PER AL FARCIMENT

 

1. Pela el mango, talla’l a làmines d’un gruix mitjà i reserva-les en la nevera.

2. Renta les tomaques cherry, talla-les per la mitat i reserva-les en la nevera.