Samoses de carabassa i crema d’anacards
Ingredients per a 4 persones:
1/2 carabassa xicoteta, 1 rotllo de pasta fil·lo, 200 g d’anacards, Orenga, Oli d’oliva verge extra
Vegetarianas
Compartix
ELABORACIÓ
1. Hidrata els anacards deixant-los en remull en un bol.
2. Cuina la carabassa durant 1 hora al forn a una temperatura de 200 °C o fins que estiga cremosa en punxar-la
3. Fes-ne la carn a miquetes i afig-li l’orenga. Reserva-ho i refreda-ho.
4. Talla una làmina de pasta fil·lo en quatre a la llarga i ajunta-les de dos en dos de manera superposada. Posa-hi una miqueta de mescla de carabassa i plega-la formant un triangle. Pinta’l amb oli i cuina’l 5 minuts al forn a 200 °C
5. Tritura els anacards amb l’aigua fins a obtindre una pasta molt similar al formatge, que serà l’acompanyament.