Samoses de carabassa i crema d’anacards

Ingredients per a 4 persones:  

1/2 carabassa xicoteta, 1 rotllo de pasta fil·lo, 200 g d’anacards, Orenga, Oli d’oliva verge extra

Vegetarianas

Compartix

ELABORACIÓ

1. Hidrata els anacards deixant-los en remull en un bol.

2. Cuina la carabassa durant 1 hora al forn a una temperatura de 200 °C o fins que estiga cremosa en punxar-la

3. Fes-ne la carn a miquetes i afig-li l’orenga. Reserva-ho i refreda-ho.

4. Talla una làmina de pasta fil·lo en quatre a la llarga i ajunta-les de dos en dos de manera superposada. Posa-hi una miqueta de mescla de carabassa i plega-la formant un triangle. Pinta’l amb oli i cuina’l 5 minuts al forn a 200 °C

5. Tritura els anacards amb l’aigua fins a obtindre una pasta molt similar al formatge, que serà l’acompanyament.