Canelons d’albergina amb soja texturitzada i beixamel de llet d’ametles

Ingredientes para 4 personas:
4 albergines, 1 ceba, 1 l de llet d’ametles, 1 pot de tomaca fregida, 200 g de soja texturitzada, 50g de farina, 100 ml d’aigua, Ametles torrades, 2 cullerades d’oli, Sal i pebre, Orenga

Vegetarianas
Compartix
PREPARACIÓN
1. Talla les albergines a la llarga a làmines fines i cuina-les 15 minuts al forn a 180 °C ofins que perden la rigidesa
2. Pica la ceba i ofega-la, i quan estiga blaneta afig-li la soja i remena-la un parell de minuts
3. Incorpora-hi l’aigua, la tomaca fregida i l’orenga i cuina-ho 10 minuts.
4. Per a la beixamel, calfa l’oli en un cassó, tira-hi la farina i remena-ho uns 2 minuts. Incorpora-hi la llet a poc a poc sense deixar de remenar fins que tinga la textura desitjada i sal pebra-la
5. Munta els canelons farcint les làmines d’albergina amb la mescla de soja
6. Col·loca’ls en una safata, cobrix-los amb la beixamel i cuina’ls uns 30 minuts al forn a200 °C.
7. Decora’ls amb ametles i llestos.