Carpaccio de gambes i vinagreta de mango
Ingredients per a 4 persones:
• 8 gambes llistades i mitjanes
• 1 mango
• 1 llima dolça
• Oli d’oliva verge extra
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
PER AL CARPACCIO DE GAMBES
1. Pela les gambes i obri-les per la mitat amb cura de no trencar-les.
2. Col·loca-les sobre el paper de plàstic i posa’n un altre al damunt.
3. Aplana-les tant com pugues i dona’ls forma arredonida amb uns colpets.
4. Fica-les al congelador fins al moment de servir.
PER A LA VINAGRETA
1. Talla el mango a dauets i reserva’ls.
2. Esprem la llima dolça.
3. Ratlla la corfa de la llima dolça.
PER A L’EMPLATAMENT
1. Col·loca en el centre d’un plat gran el carpaccio de gambes.
2. Col·loca al damunt els dauets de mango.
3. Adoba-ho amb un poc d’oli d’oliva i el suc de llima dolça. I acaba amb la ratlladura de llima dolça.