Carpaccio de gambes i vinagreta de mango 

Ingredients per a 4 persones:

   8 gambes llistades i mitjanes 

   1 mango

   1 llima dolça

   Oli d’oliva verge extra

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ


PER AL CARPACCIO DE GAMBES

1. Pela les gambes i obri-les per la mitat amb cura de no trencar-les.

2. Col·loca-les sobre el paper de plàstic i posa’n un altre al damunt.

3. Aplana-les tant com pugues i dona’ls forma arredonida amb uns colpets. 

4. Fica-les al congelador fins al moment de servir.

 

PER A LA VINAGRETA

1. Talla el mango a dauets i reserva’ls.

2. Esprem la llima dolça.

3. Ratlla la corfa de la llima dolça.

 

 PER A L’EMPLATAMENT

1. Col·loca en el centre d’un plat gran el carpaccio de gambes.

2. Col·loca al damunt els dauets de mango.

3. Adoba-ho amb un poc d’oli d’oliva i el suc de llima dolça. I acaba amb la ratlladura de llima dolça.