Endívies amb guacamole i anxoves 

Ingredients per a 4 persones:

   8 endívies

   2 alvocats

   2 tomaques

   1/2 ceba tendra

   1 llima o llima dolça

   1 llanda d’anxoves

   Fulles de coriandre

   Oli d’oliva verge extra

Entrantes y aperitivos

Compartix

ELABORACIÓ


PER AL GUACAMOLE

1. Pela els alvocats i pica’ls amb una forqueta. 

2. Afig-los la tomaca i la ceba tallats a dauets

3. Agrega el coriandre trossejat i el suc d’una llima dolça o d’una llima groga.

4. També hi pots afegir un poc de l’oli de les anxoves.

5. Mescla-ho tot bé i reserva-ho en la nevera.


CONSELL: Perquè no s’oxide, guarda’l amb el pinyol de l’alvocat dins del bol fins que l’emplates.

 

PER A LES ENDÍVIES

1. Renta-les.

2. Talla-les per la mitat i escalda-les. Per a escaldar-les, posa-les en aigua bullint durant 20 o 30 segons com a màxim, renta-les després amb aigua ben freda, escorre-les bé i torca-les amb paper de cuina.

3. Passa-les per la planxa amb un poc d’oli d’oliva fins que s’hagen daurat.

 

CONSELL: Si no t’agrada l’amargor que tenen,fica-les en aigua amb sal uns 30 minuts.