Endívies amb guacamole i anxoves
Ingredients per a 4 persones:
• 8 endívies
• 2 alvocats
• 2 tomaques
• 1/2 ceba tendra
• 1 llima o llima dolça
• 1 llanda d’anxoves
• Fulles de coriandre
• Oli d’oliva verge extra
Entrantes y aperitivos
Compartix
ELABORACIÓ
PER AL GUACAMOLE
1. Pela els alvocats i pica’ls amb una forqueta.
2. Afig-los la tomaca i la ceba tallats a dauets
3. Agrega el coriandre trossejat i el suc d’una llima dolça o d’una llima groga.
4. També hi pots afegir un poc de l’oli de les anxoves.
5. Mescla-ho tot bé i reserva-ho en la nevera.
CONSELL: Perquè no s’oxide, guarda’l amb el pinyol de l’alvocat dins del bol fins que l’emplates.
PER A LES ENDÍVIES
1. Renta-les.
2. Talla-les per la mitat i escalda-les. Per a escaldar-les, posa-les en aigua bullint durant 20 o 30 segons com a màxim, renta-les després amb aigua ben freda, escorre-les bé i torca-les amb paper de cuina.
3. Passa-les per la planxa amb un poc d’oli d’oliva fins que s’hagen daurat.
CONSELL: Si no t’agrada l’amargor que tenen,fica-les en aigua amb sal uns 30 minuts.